Uncategorized

Cătană, Zereș, Pașcan se dau pe sticlă. În Alb și Negru

Că o fi sau nu reciclabil bugetul Primăriei Tîrgu Mureș și al tuturor regiilor deconcentrate, descentralizate și al instituțiilor publice, cârmuite prin grijă democrată, era să zic demonizată, o să aflăm cît de curând, la momentul emisiei în eter, nu etern cu certitudine, al mega anunțatului știri TV și Realitatea de Târgu Mureș. Cine mi-s însă onor maeștrii punerii în scenă a celor două canale media?! Sunt nume sonore, unele extrem de controversate, precum Marius Cătană, Marius Pașcan și maestrul comunicator Sergiu Zereș. Cătană e celebru încă din epoca în care director fiind pe la defunctul ziar Recurs, când s-a arătat extrem de mirat când a văzut pe lista de salarii un anumit domn CAS, care avea de primit o sumă de trei ori mai mare decât salariul său de șef de gazetă. Abia atunci aflase nea segment major că “CAS” este contribuția la asigurările sociale. Că de epoca de la Direcția Copilului nu vă mai amintim, vor avea grijă orfanii când vor crește mari să-i plătească mizeriile. Despre omul din spatele lui Pardaillan Băcăran, alias primarul Florea cel nehalit să tot strângă la pungă, manipulatorul de fraieri Marius Pașcan, nu mai are rost să vă obosim cu matrapazlâcurile micului geniu din antecamera lui Dorin.

Suspectă cel puțin afilierea stilatului om de radio Zereș la canalul de bani al omului anului…

Au început să fure oameni de pe la TTM și de la veteranii televizorului mureșean. Banii vor curge că doar de aia sunt publici, iar la robinet sunt preaplecații supuși floricelieni, problema cu emisia, teletextul și cu privitorii va fi mai grea, că prea au răbdat mureșenii minciună pe pâine marca Pașcan – Florea.

Amenzile CNA vor fi un mizilic pentru comisionarii lui Florea.

Fără să fim răi, ne tot întrebăm, oare cât timp de emisie va rezerva Florea pentru minoritarii săi?! Vorba unui lucru deja judecat, Florea “nu era nici alb ca cinste, nici ca națiune sau etnie”. Sau va emite în Alb și Negru. Cine va fi oare pe aceste canale TV omul Negru?

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close