Stil de viata

Ce sa ii cumpar iubitului meu?

Magazinele online de cadouri au devenit din ce în ce mai cunoscute printre cumpărători, aici găsești ce îți dorești pentru tine sau pentru iubitul tău fără să mai fie nevoie să te deplasezi din confortul casei tale. Aceste magazine online le fac concurență magazinelor clasice prin varietatea de cadouri pe care le oferă și prețurile imbatabile. Pe scurt ai de unde alege pentru bugetul fiecăruia. Unii ar spune că este dificil să cumperi cadouri pentru bărbați, mult mai dificil decât pentru o femeie, tocmai de aceea noi ne-am gândit la câteva idei de cadouri care ar putea face un bărbat fericit.

Mai jos îți vom prezenta niște cadouri cu care nu vei da greș!

Dacă vrei să-l dai pe spate pe bărbatul din viața ta alege acest cadou 2 in 1 cupa fotbal pentru bere. Combinația perfectă dintre fotbal și bere o cunosc doar bărbații. Tu vrei să-i înțelegi pasiunile și tocmai de aceea poți miza pe această cupă pentru bere. Cu acest produs poți aduce Campionatul Mondial fix la tine în casă iar el va fi câștigătorul de fiecare dată.

Tot pentru el poți cumpăra șosetele milionarului. Aceste șosete vor atrage norocul iar el va fi mereu bogat. Nu ne jucăm cu mărunțișuri ci trăim pe picior mare, pe ele fiind imprimata bancnota de 100 de dolari. Așa vei ține mereu banii la ciorap!

Surprinde-ti iubitul și fă-i cadou un frigider de birou. Nu vei concura cu nimeni, te asigurăm iar expresia de pe fața lui va fi una de milioane. Dacă iubitul tău este mai mereu în fața calculatorului, acest frigider va fi cadoul perfect. Acest frigider este ușor de folosit deoarece se conectează la USB și este suficient de încăpător pentru a ține o doză de băutură la rece. Cum ar fi să pleci cu frigiderul după tine la orice întâlnire de afaceri? Acum acest lucru este posibil cu acest mini frigider pe care îl poți lua cu tine oriunde duci și laptopul.

Un cadou elegant și clasic pentru iubitul tău care nu se va demoda niciodată este o ramă foto dar nu una oarecare ci o rama foto care leviteaza. Ce poate să fie mai de preț decât o amintire cu voi doi surprinsă într-o fotografie făcând acel moment unul cu totul și cu totul special. Acum această fotografie de preț o poți pune în rama foto care levitează. Ai la dispoziție două două fațete pentru a pune pozele, dacă nu te poți decide pe care să o alegi, iar odată introdus în priză aparatul va menține pozele în aer ca printr-o magie. Aparatul funcționează și ca o lampa luminând fotografiile. Vă puteți bucura de cadou împreună alegând să-l poziționați în sufragerie sau dormitor.

Ultimul cadou de barbati pentru ziua de nastere din lista noastră este un stick halbă de bere. Acum îți poți salva muzica preferată sau fotografiile oriunde, acest cu stick USB îmi poți atașa la chei și îl vei avea cu tine pretutindeni. Un cadou micuț dar foarte util care îți reamintește că munca uneori poate să fie amuzantă.

Cadourile de mai sus sunt doar câteva dintre cele pe care le poți găsi online. Sperăm că lista noastră de cadouri ti-a fost de folos și iți dorim spor la cumpărături!

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close