Politic

Claudiu Puiac, cap de listă UNPR pentru Consiliul Judeţean

3 unpr cj muresPreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Mureş, Claudiu Puiac, a depus marţi, 26 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 28 Mureş, lista de candidaţi pentru funcţia de consilier judeţean la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Obiectiv, minim două mandate de consilier judeţean

Pe primele trei locuri ale listei se regăsesc Claudiu Puiac, reghineanca Maria Cocean, prim-vicepreşedinte al UNPR Mureş şi târgumureşeanul Ştefan Răducu Cherecheş, actual consilier judeţean. „Pe lista pentru Consiliul Judeţean avem 37 de poziţii ocupate, pe prima poziţie sunt eu, doctorul Puiac Ion Claudiu, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, pe poziţia a doua se află doamna Maria Cocean din Reghin, pe poziţia a treia este domnul Răducu Cherecheş din Târgu-Mureş, pe poziţia a patra se află domnul Sorin Savu din Sighişoara, urmat de doamna Mariana Pădurean din Reghin. Pe poziţia a şasea se află domnul Barmou Mohamed din Târnăveni, iar doamna Lavinia Mureşan din Târgu-Mureş se află pe poziţia a şaptea. Avem strânse 6.062 de semnături pentru susţinerea listelor pentru Consiliul Judeţean”, a declarat Claudiu Puiac. „Obiectivele asumate pentru alegerile din 5 iunie sunt cele pe care ni le-am asumat şi la Conferinţa Naţională de la Braşov, un procent de 8% pentru judeţul Mureş. Mizăm pe un scor de doi-trei consilieri judeţeni”, a completat Claudiu Puiac.

PSD, opţiunea nr. 1 pentru negocieri

De asemenea, liderul UNPR Mureş a precizat că formaţiunea politică pe care o reprezintă va purta negocieri, după anunţarea rezultatelor alegerilor din 5 iunie, în vederea alegerii viitorului preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş. „În primul rând, noi vom purta o discuţie cu Partidul Social Democrat, bineînţeles dacă şi dânşii vor dori să aibă această discuţie cu noi pentru că în continuare există acel protocol pentru alianţă de centru stânga, protocol care este valabil până în 2020. După ce vom purta această discuţie cu Partidul Social Democrat eu sper că vom avea păreri identice şi împreună vom negocia cu un alt partid pentru susţinerea unui preşedinte de Consiliu Judeţean. Totul depinde şi de procentaj şi de numărul de consilieri judeţeni pe care fiecare partid politic îi va avea în noul Consiliu Judeţean”, a explicat Claudiu Puiac.

Alegerile, importante pentru viitorul judeţului

Nu în ultimul rând, liderul UNPR Mureş a transmis un mesaj alegătorilor din judeţ, pentru o prezenţă cât mai numeroasă la urne, în data de 5 iunie 2016. „Alegerile din 5 iunie, din punctul meu de vedere sunt deosebit de importante pentru alegători pentru că atât municipiul Târgu-Mureş, cât şi judeţul Mureş consider că ne regăsim într-un triunghi foarte puternic din punct de vedere economic, reprezentat de judeţele Braşov, Sibiu şi Cluj, şi cei care vom fi responsabili pentru soarta judeţului mai departe şi chiar pentru soarta municipiului trebuie să găsească soluţiile care din punct de vedere economic să aducă faţă de judeţele din jur o ascensiune economică”, a subliniat Claudiu Puiac.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close