Divertisment

Cum te comporti atunci cand ti-ai inchis inima in fata iubirii

Teama ca vei suferi din nou din dragoste te paralizeaza? Trebuie sa intelegi ca iubirea inseamna si suferinta. Nu trebuie sa te gandesti doar la aceste aspecte neplacute ale dragostei. Este necesar sa inveti sa privesti mai departe de atat. Dragostea nu inseamna numai suferinta este mai mult de atat.

Urmareste acest site pentru a descoperi mai multe informatii despre viata si mai mult de atat.

  Iata ce te poate face sa suferi

Esti in continuare agatata de fostul tau iubit

Chiar daca te-ai despartit de iubitul tau de o buna perioada de timp tot mai ai sentimente pentru el si nu poti merge mai departe cu altcineva. Ar trebui sa te gandesti mai bine si sa iti dai seama care este motivul pentru care nu reusesti sa treci peste aceasta relatie. Oare iti este frica sa devii vulnerabila cu un alt barbat? Ar trebui sa analizezi mai bine intreaga problema si sa gasesti o solutie adecvata.

Eviti complet barbatii

Refuzi orice iesire cu un barbat? Daca nu vei acorda sanse reale barbatilor atunci nu ai de ce sa te astepti ca acestia sa mai fie interesati de tine. Daca un barbat incepe sa te curteze si tu il refuzi imediat sau il transformi in prieten atunci acesta nu va mai fi interesat in mod cert de tine.

Refuzi binele din fata ta

Barbatii din  jurul tau ti se par extremi de plicitisitori? Chiar daca au un aspect fizic placut si un comportament placut tot nu te atrag. Daca incepi sa cauti defecte barbatilor din jurul tau atunci nu este deloc in regula. Printre prietenii tai pot fi barbati care te plac cu adevarat si care sunt interesati de tine. Daca nu le acorzi lor o sansa si faci alegeri doar in functie de anumite criterii atunci tu esti principala vinovata pentru suferinta ta.

Nu esti abordabila                          

Chiar daca esti foarte frumoasa, arati bine si te simti bine in pielea ta trebuie sa ai si o atitudine pe masura. Sarcasmul, cinismul si aroganta vor tine orice barbat la distanta. Cu cat esti mai rece cu atat barbatii vor fi mai dezinteresati.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close