Auto

Detailing auto exterior in Bucuresti: la cine apelezi si ce e important sa stii

Specialisti in detailing auto exista astazi intr-o diversitate din ce in ce mai remarcabila in capitala, si nu intamplator. Cererea pentru acest tip de servicii a crescut in mod considerabil, pentru ca soferii au inteles cat de important este sa se asigure de aspectul impecabil al masinii lor.

Spre deosebire de simpla curatare sau cosmetizare, procesul de detailing auto exterior este mult mai complex si aduce beneficii multiple. Vezi cum ii gasesti pe cei mai buni in domeniu si ce e bine sa stii atunci cand apelezi la astfel de servicii.

 

Ce asteptari realiste sa iti setezi atunci cand iti duci masina la detailing auto?

Desi exista o mare diversitate pe piata, nu poti avea asteptarea ca toata lumea sa faca detailing auto de calitate. Ca sa poti deosebi un expert de masa mare de furnizori care promit acelasi tip de rezultate, este esential sa iti definesti niste asteptari. Specialistii in acest domeniu trebuie sa iti garanteze urmatoarele:

  • produse in exclusivitate profesionale, de cea mai buna calitate, ale brandurilor cunoscute;
  • echipamente de ultima generatie, care nu prezinta riscul de deteriorare a autovehiculului;
  • expertiza personalului: atat la nivel de experienta, cat si din punct de vedere al cunostintelor;
  • un pret corect: raportul dintre rezultate si investitita necesara trebuie sa fie unul evident;
  • decontaminarea, curatarea, polisharea, lustruirea trebuie sa se desfasoare cu mare atentie;
  • un portofoliu complet si transparent, prin care iti poti seta asteptari realiste ale rezultatelor;
  • un proces de comunicare transparent; deschidere, seriozitate si profesionalism.

Bazeaza-te pe recomandari ale altor clienti, pe informatii si articole din industrie, pe recomandari avizate ale specialistilor in detailing auto. Este esential! Nu te lasa influentat de simple campanii de marketing, pentru ca in interesul fiecarui furnizor de servicii este – in mod evident – atragerea potentialilor clienti.

 

Care este pretul corect pentru astfel de servicii?

Desi nu este principalul aspect de care trebuie sa tii cont, trebuie sa recunoastem ca pretul cantareste mult in decizia de a apela la un anumit furnizor. Ca sa ai o idee despre corectitudinea pretului, trebuie sa fii foarte atent la ce anume iti returneaza investitia. Cere informatii despre procedeele folosite in detailing, despre materialele si produsele utilizate, despre expertiza echipei de executie, dar si despre reduceri. Poti avea surpriza ca unii dintre cei mai cunoscuti experti sa iti ofere discounturi substantiale, integrate in pachete promotionale extrem de atractive. Analizeaza cu atentie ce anume includ acele pachete si opteaza pentru serviciile de care ai cu adevarat nevoie: de exemplu, reparatii mici, vopsire, polishare s.a.m.d..

 

La cine apelezi in Bucuresti pentru detailing auto exterior? Recomandam Andysgarage.ro

Pentru ca este o piata extrem de competitiva, e bine sa te informezi inainte de a apela la aceste servicii in Bucuresti. Datorita review-urilor altor clienti, dar si a portofoliului care ne-a atras atentia, iti recomandam cu incredere Andysgarage.ro.

Tot ei au pachete promotionale extrem de avantajoase, care pot include: spalarea vehiculului, curatarea in detaliu (inclusiv a jantelor), decontaminarea mecanica sau chimica, corectia de vopsea sau lac, izolarea elementelor de plastic sau crom, degresarea, dar si aplicarea unui strat  de ceara lichida, care poate sa ofere 100% protectie de la 6 luni, la 3 ani, in functie de pachetul ales. Preturile sunt extrem de bune pentru astfel de servicii, iar pachetele extrem de variate. Poti rezolva exact nevoile pe care le are autoturismul tau, cu ajutorul expertilor de la Andysgarage.ro, alegerea nr. 1!

 

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

 

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close