Politic

Doamnele candidaților, irezistibile pe Facebook

Săptămânalul „Ziarul de Mureș†vă propune să faceți cunoștință cu femeile din viața câtorva dintre candidații județului Mureș la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Se spune, și pe bună dreptate, că în spatele fiecărui bărbat de succes se află și o femeie de succes, rețetă aplicabilă, fără nicio îndoială, și în cazul candidaților noștri. Vă invităm așadar să cunoașteți câteva din doamnele candidaților de Mureș, așa cum se prezintă ele pe rețeaua de socializare Facebook.

Despre Melania Sîmpălean, nevasta lui Dan Sîmpălean, candidatul USL pentru Colegiul nr. 1 pentru Camera Deputaților am aflat că a absolvit Colegiul Național „Petru Rareș†din Piatra Neamț, în 2006, și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș în 2012. Doamna Sîmpălean are peste 550 de prieteni online.

Martha Orsolya, soția lui Frunda Gyorgy, candidatul UDMR pentru Colegiul nr. 1 Senat, are aproape 400 de prieteni virtuali pe rețeaua de socializare Facebook. Din puținele fotografii la care am avut acces, am ales una realmente de colecție, în care Martha Orsolya este încadrată de fiicele Csenge și Edva Anna.

În topul nevestelor de candidați am inclus-o și pe Gabriela Buicu, al cărei soț, Florin Buicu, candidează din partea USL în Colegiul nr. 2 pentru Camera Deputaților. Doamna Buicu are peste 700 de amici pe Facebook, a absolvit Liceul Sanitar din Hunedoara și Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, unde lucrează din 2007.

Szasz Emese, logodnica lui Portik Vilmos, candidat PPMT în Colegiul nr. 1 pentru Camera Deputaților, apre aproape 700 de prieteni pe Facebook, de unde am aflat că a studiat comunicarea la Universitatea Sapienția, iar în prezent lucrează la publicația „Vasarhelyi Hirlap†din Târgu-Mureș.

Prezență extrem de discretă pe Facebook, Monica Lukacs, soția lui Lorand Lukacs, candidatul USL în Colegiul nr. 3 pentru Camera Deputaților, are 70 de prieteni virtuali și doar câteva fotografii, dintre care se remarcă cele din Miami. În 2012, doamna Lukacs a dat „like†la trei pagini: Bohemia Bijou, Class Music Studio și Ciprian Dobre.

Una din cele mai simpatice doamne de candidat este Meda Butiulca, al cărui soț, Manuel Augustin Butiulca, reprezintă USL în Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaților. Doamna Butiulca peste 260 de amici virtuali, a absolvit Liceul „Unirea†din Târgu-Mureș, promoția 1994, și „Universitatea „Lucian Blaga†din Sibiu, promoția 1999.

Emese SzÅ‘cs, prietena lui Palosi Csaba, candidat din partea PPMT în Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaților, este absolventă a Liceului Teoretic „Bolyai Farkas†din Târgu-Mureș și a Universității „Alexandru Ioan Cuza†din Iași, iar în prezent este manager la o firmă din Târgu-Mureș.

Melania Bancea, soția lui Alexandru Petru Frătean, candidat USL în Colegiul nr. 4 pentru Senat, scrie cu umor, la rubrica „About Melania†de pe profilul de Facebook că „Despre mine… Va scrie posteritatea probabil! =))â€. Melania Bancea are 240 de prieteni virtuali și printre activitățile recente amintim un like dat la „Consilierii lu’ Peștyâ€.

Adriana Manoilă, nevasta lui Tudor Eduard Man, candidat din partea Partidului Ecologist Român în Colegiul nr. 4 pentru Camera Deputaților, este absolventă a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir†din București, promoția 2000, și are peste 100 de prieteni pe Facebook.

Deși nu are o activitate tocmai bogată pe rețeaua de socializare Facebook, Elena Gliga, nevasta deputatului PSD Vasile Gliga, candidat în Colegiul nr. 8 pentru Camera Deputaților, este mult mai prezentă pe pagina soțului său, de unde am „împrumutat†o fotografie din albumul de familie, cu unul dintre nepoței.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close