Uncategorized

Doru Borşan face legea în politică

Programul de acţiuni lansat de consilierul pe Mureş, Harghita şi Covasna, Doru Borşan bate toate recordurile în materie * Sâmbătă, preşedintele PNG, Gigi Becali va fi la Sala Polivalentă din Târgu Mureş * PNG Mureş a semnat protocoale de fuziune cu ULMR şi Alianţa pentru Unitatea Rromilor * Doru Borşan: “Şi încă nu aţi văzut mare lucru!”

Proprietarul Clubului JO, Doru Borşan, un entuziast total când vine vorba de Partidul Noua Generaţie şi preşedintele acestuia, Gigi Becali, face politică cum nicăieri în judeţul Mureş nu se mai face. Ajutat de o echipă din ce în ce mai numeroasă, Doru Borşan a pus bazele unei formaţiuni care nu numai că promite, dar şi face. Şi vă dăm doar două exemple: Protocolul de fuziune cu Uniunea Liberală a Maghiarilor din România condusă de Kiss Kalman – unul dintre cei mai hotărâţi maghiari anti-UDMR, care au venit după sine cu toate filialele partidului. Alături de această Uniune protocolul a fost semnat şi de Uniunea Secuilor din România reprezentată de Molnar Ştefan.
Cel  de-al doilea exemplu de acţiune politică clară – nu doar la nivel de vorbe – este protocolul semnat cu Alianţa pentru Unitatea Rromilor reprezentată de Biga Iosif. Cele două protocoale au fost rezultatul a doar câteva zile de negocieri şi activitate politică frenetică. Doru Borşan spune că: “vă rezerv încă multe surprize, nici nu visaţi ce o să facem cu ajutorul lui Dumnezeu, al lui Gigi Becali şi al PNG-ului!”

Kiss Kalman candidează

Kiss Kalman este un obişnuit al campaniilor electorale. Un reprezentant al fostului PLDMR a candidat în 2000, obţinând aproximativ 1.000 de voturi, exact cât să încurce socotelile UDMR. Acum va candida din partea PNG. De data asta nu se mai poate vorbi de o candidatură “în semn de protest” la adresa UDMR, din moment ce reprezintă un partid care se doreşte a fi reprezentantul tuturor etniilor din judeţ. Dealtfel, mesajul PNG este extrem de clar şi penetrant “Epoca extremismului s-a terminat!”

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close