Uncategorized

E.ON, a doua victorie la Companies’ League

A doua ediție a ligii firmelor la fotbal, Companies’ League, a fost câștigată de echipa E.On Gaz, formație care în toamna anului trecut a cucerit tofeul pus în joc la ediția cu numărul 1.

Desfășurată după un sistem puțin diferit de cel de la prima ediție, întrecerea organizată de Joma Sport, în colaborare cu cotidianul Zi de Zi și cu sprijinul Bazei Sportive BS, a pus față în față, în finală, formațiile clasate pe primele două locuri în sezonul regulat: Autocenter Spanner (locul 1) și E.ON Gaz (locul 2).

A fost, categoric, o dispută între cele mai bune echipe ale campionatului. Echilibrată în mare parte, disputa a fost câștigată în cele din urmă de E.ON Gaz, formație mai omogenă, cu un plus la capitolul lot. Jucătorii de la E.ON au câștigat ambele meciuri ale finalei, așa că după încheierea celui de al doilea joc au băut șampanie din frumoasă cupă pe care le-a oferit-o Teodor Luca, președintele Joma Sport.

Învinșii, cei de la Auto Center Spanner, au meritul de a fi jucat, în multe momente ale finalei, de la egal la egal cu o formație redutabilă.

Ediția a doua s-a încheiat, dar în curând va începe ediția cu numărul 3.

Între timp, Companies’ League a ajuns și la Iași, iar la nivel de județ este în plan o fază zonală, la Ungheni, pe terenul Complexului Darina. (F.M.)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close