Uncategorized

E-On Gaz și Auto Center Spanner

După o săptămână cu partide extrem de încărcate de miză, pentru cele patru echipe aflate în faza semifinalelor, emoțiile au luat sfârșit. Spanner și E-On au câștigat fără probleme.

Prima semifinală disputată între Prolemn Reghin și Auto Center Spanner a adus câștig de cauză celei de a doua formații. După ce marți, în prima manșă a semifinalelor Spanner-ul a învins greu echipa reghineană, doar cu 3- 2, golurile fiind marcate pentru Spanner de Borș Daniel, Strete Florin și Codarcea Silviu. Iar de cealaltă parte, la reghineni au înscris Bădin Nicolae și Buta Gheorghe. Cu toate acestea, a fost o partidă în care ocaziile la ambele porți nu au lipsit deloc, iar ratările au fost uriașe.

În cea de a doua semifinală, disputată tot marți, E- On Gaz administrează o înfrângere la scor celor de la Azomureș. Această a doua semifinală se încheie cu scorul de 10- 2, pentru găzari. De remarcat, pe lângă cele douăsprezece goluri, ar fi jocul colectiv al celor de la E- On, cel de pase, dar și pătrunderile prin defensiva chimiștilor a numărului 10, Pogăcean Florin.

De partea cealaltă, Azomureș-ul trebuie lăudat, pentru că nu a renunțat la luptă până în ultima clipă, dovadă fiind golul înscris în minutul 49 de Vodă Cristian.

Prolemn nu profită de a doua șansă

Așadar, cea de a doua manșă a semifinalelor pornea ca favorite pe cei de la Spanner și E- On, dar oferea încă o șansă echipelor învinse, Prolemn Reghin și Azomureș, șansă de care acestea nu au profitat. Prolemn pierde și mai clar partida retur, în fața Spannerului cu scorul de 4- 0, în timp ce Azomureș este și ea înfrântă, dar la o diferență mai mică față de partida tur, scor final 7- 2 pentru E- On.

Cea de a doua manșă a semifinalelor oferea ultima șansă celor de Prolemn Reghin. Aceștia par a-și da seama de acest lucru și încearcă să tranșeze partida în favoarea lor, chiar de la început. Dar din păcate pentru ei, sunt surprinși pe contraatac și Borș Daniel deschide scorul în minutul 10. Reghinenii reușesc și ei un contraatac periculos, trei contra unu, dar Bădin Nicolae complică faza mai mult decât trebuie și nu reușește să marcheze. Prima parte se termină cu marea ocazie a Spanner- ului, când Horațiu Cioloboc prinde un șut de zile mari, dar mingea este respinsă de portar. Deși prima repriză a oferit doar un gol, ambele echipe au ratat foarte multe ocazii.

Cea de a doua parte a jocului începe cu o serie frumoasă de pase a reghinenilor care îl aduc în poziție de a marca pe Bădin Nicolae, dar acesta nu fructifică. Spanner nu stă pe gânduri și marheză în urma unui corner prin Duma Florin, la o neatenție a reghinenilor.

Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 37, când la un duel în careul celor de la Spanner, reghinenii solicită lovitură de la 7 metri, dar se aleg doar cu un cartonaș galben, pe care îl vede Sandorhazi Attila.

Moraru Gheorghe, portarul reghinenilor nu se dezminte nici în această partidă și mai face două gafe. La o degajare simplă, Horațiu Cioloboc atacă portarul, acesta trage, mingea lovind atacantul Spanner-ului în cap, după care trece peste portar în poartă.

Ultimul gol al acestei semifinale, se marchează tot după o greșeală a portarului reghinean, care de această dată degajează la picioarele aceluiași Horațiu Cioloboc. Acesta nu stă pe gânduri, încearcă un lob și marchează pentru un scor final de 4- 0.

E- On, fără probleme cu Azomureș.

După ce în primul meci, E- On a învins clar formația Azomureș, cea de a doua partidă a fost jucată cam în aceeași notă. Încă de la început cei de la E- On și- au pus în funcțiune morișca de pase, care părea să funcționeze mai bine ca niciodată, avându- l ca “vârf de atac” pe Pogăcean Florin.

Primul gol este înscris de E- On prin Sălăgean Claudiu, urmat la două minute de reușita lui Pop Suci Ioan, care duce scorul la 2- 0. Până la pauză meciul continuă în aceeași notă de dominare a E- On- ului, dar mai trebuie punctat golul lui Covrig Raul, pentru Azomureș, care duce scorul la 2-1 la pauză.

Cea de a doua parte a jocului aduce tripla lui Pogăcean Florin, care a făcut aproape tot ce a vrut cu defensiva Azomureșului, autogolul lui Gyorgy șandor, plus dubla lui Mărginean Flaviu, care au ridicat scorul la cota șapte, pentru cei de la E- On.

Ceea de a doua repriză, a fost jucată cu ardoare, de cei de la Azomureș, care spre final au avut mai multe ocazii de gol. Dintre acestea doar una a fost fructficată, de Vodă Cristian în minutul 46, pentru un scor final de 7-2.

Sergiu BLEAHU.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close