Uncategorized

Florea, calaul lui Bubau

Se pare ca Florea cel cu relatii multe la DNA a reusit sa-l faca pe Bubau. Primarul Santanei s-a trezit cu dosar la DNA, nu ca nu il merita, si se pare ca acest lucru are legatura si cu Florea. Toata cearta dintre cei doi edili a pornit de la celebra Insula Partidelor. Dorita atat de Florea cat si de Bubau, insula a fost data in cele din urma ultimului dintre cei doi, fapt ce l-a umplut de nervi pe primatul din Targu Mures. Cum iertarea crestineasca nu este un dintre calitatile lui Florea el a construit incetisor un dosar pentru colegul sau din Santana care il va infunda cu siguranta pe Bubau. Acesta acuza DNA-ul de reavointa si crede ca este victima unui complot. Problema e ca in orice exista macar un sambure de adevar.

Bubau ministru de stat

Desi lauda de sine nu miroase a bine primarul din Santana de Mures crede ca merita un loc in viitorul guvern PSD. Fara nicio rusine el s-a autopropus in functia de ministru de stat somandu-i pe colegii sai parlamentari sa tina cont de acest lucru. Se pare ca edilului din Santana nu-i mai ajunge echitatia si furtisagurile din propria comuna si vrea sa treaca la nivelul urmator. Bubau se considera mai pur ca zapada pentru ca, atunci cand a maltratat o tanara sportiva, a plecat de bunavoie din conducerea PSD Mures fara sa faca scandal. El uita ca orice partid normal l-ar fi aruncat pe usa afara pentru toate ticalosiile facute si ca totul are un sfarsit.

Panoramicul Florea

Nu cu mult timp in urma o nunta ce se desfasura in restaurantul Panoramic s-a termnat urat de tot. Nu mai putin de 50 de persoane au suferit toxiinfectii severe si au necesitat ingrijire medicala. In acel moment institutiile publice abilitate au anuntat cu surle si trambite ca respectiva unitate nu va mai fi redeschisa niciodata si ca patronul va plati legal. Pana aici toate bune si frumoase. Saptamana trecuta la deja celebrul restaurant dansul era in toi. O alta petrecere festiva era organizata la Panoramic si altor oameni le-a fost pusa in pericol sanatate si de ce nu chiar viata. Ce a schimbat atitudinea autoritatilor am aflat mai tarziu. Patronul “respectabilului’ restaurant este ruda si prieten cu Dorin Florea si el a intervenit pe langa cine trebuie pentru ajutarea familiei. Ce conteaza sanatatea cetatenilor din Targu Mures cand Florea are rude in drepta si in stanga si doreste sa-i ajute pe toti. Sfatul pentru cei care se ocupa cu sanatatea populatiei e sa verifice din nou restaurantul targumuresean pentru ca poate muri cineva si atunci va fi prea tarziu. Cu detalii despre acest subiect vom reveni intr-un numar urmator.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close