Uncategorized

Hagi, povestea celui mai bun fotbalist roman

În 1994 Pelé îl declara “Cel mai bun fotbalist al World Cup”, tot în acelasi an Johan Cruyff îl numea “Cel mai bun decar din Europa”, iar revista World Soccer îl situa pe locul 4 în topul “Celor mai buni fotbalisti din lume”. Asa a ramas Gheorghe Hagi în istoria fotbalului mondial, drept unul dintre cei mai de succes fotbalisti. Fundatia Gheorghe Hagi si Pro Video lanseaza in 17 decembrie, DVD-ul “Hagi, Volumul I, Nationala”, care prezinta retrospectiva unei cariere de exceptie a celui mai bun fotbalist român.

Primul din colectia “Hagi” de 3 DVD-uri, volumul I surprinde emotia, bucuriile, succesele si împlinirea unui om care a reusit sa transforme fotbalul într-un spectacol, a carui maretie a adunat mii de fani din întreaga lume. Atât volumul I, cât si urmatoarele DVD-uri din colectie reprezinta primul proiect caritabil initiat de Fundatia Gheorghe Hagi, banii strânsi urmând a fi folositi în diverse campanii umanitare. DVD-ul “Hagi, Volumul I, Nationala” contine secvente memorabile din meciurile jucate de Gheorghe Hagi la Echipa Nationala de Fotbal a României, precum si momente inedite din cei 19 ani de cariera. Imaginile de început sunt completate de un scurt interviu oferit de Hagi cunoscutului comentator sportiv Cristian Topescu. Fanii fotbalului vor putea viziona imagini de neuitat, începând cu meciul de debut al lui Hagi, de la Oslo din 1983 si pâna la ultimul sau meci, de la Bruxelles din anul 2000. DVD-ul cuprinde scene importante din partidele de calificare jucate pentru campionatele europene si mondiale, dar si faze unice de la turneele finale. Nici secventele din întâlnirile celebre nu lipsesc din acesta prima retrospectiva: România-Danemarca 1989; tara Galilor-România 1993; România-Columbia 1994, România -Argentina 1994; România-Ungaria 1999.

Momentele de glorie a lui Gheorghe Hagi sunt comentate de cei mai importanti antrenori ai sai, într-o serie de interviuri cu Mircea Lucescu, Emeric Ienei si Anghel Iordanescu. Cu o cariera de 19 ani la Echipa Nationala, Gheorghe Hagi a cucerit publicul român din toate timpurile. Astazi, Hagi ramâne în inima fotbalului, clasându-se pe locul 35 în topul “Celor mai buni fotbalisti din lume ai ultimilor 100 de ani”.

DVD-ul “Hagi, Volumul I, Nationala”, va putea fi achizitionat din marile centre comerciale: Carrefour; Cora; Selgros; Metro; Diverta; Media Galaxy; Altex; Real si magazinele de specialitate din toata tara, la un pret recomandat de 29,9 RON.

Dragos PUIA

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close