Uncategorized

Heaven si o parte din Rai

Invitata la un concert, în municipiul Reghin, trupa Heaven a facut o distractie pe cinste ridicând numerosul public prezent în picioare. Pentru a afla ce se ascunde în inimile celor trei frumoase interprete, care sunt “O parte din Rai” pentru multi admiratori, am stat de vorba cu fetele de la Heaven.

Reporter: Cum v-ati simtit asta seara la Reghin?

Heaven: Având în vedere ca am avut ocazia pentru a doua oara sa cântam în fata publicului reghinean, a fost ok. Au fost minunati, au cântat alaturi de noi si asta ne bucura foarte mult.

Rep.: Ce va place cel mai mult, atunci când sunteti pe scena?

Heaven: Adoram ca publicul sa cânte alaturi de noi, sa ne fie aproape. Este un sentiment minunat, acolo sus, când vezi o multime de oemeni fredonând melodiile noastre. Încercam la fiecare concert, sa-i tinem aproape de noi si sa le aratam ca ne sunt foarte dragi.

Rep.: De cât timp timp ati intrat în viata muzicii?

Heaven: Toate trei cântam de foarte mult timp, cântam de mici pentru ca muzica este o parte din noi, dar în acesta formula suntem de aproximativ patru ani. Fiecare dintre noi avem scoli de muzica, ne-am pregatit foarte mult timp pâna sa ajungem unde suntem acum.

Rep.: Daca ar fi sa alegeti alt drum, care ar fi acela?

Heaven: Sincer, eu, (Adina) am terminat o facultate de Limbi Straine pe lânga Facultatea de Muzica, unde am fost sefa de promotie, am profesat la un moment dat, fiind profesoara de engleza. Dar am renuntat la aceasta meserie pentru muzica.

Rep.: Va plac manelele?

Heaven: Adevarul este ca toti se ascund dupa degete când vine vorba de manele. Noi nu avem nimic împotriva lor, la o petrecere merg sau atunci când le asculta cineva. Dar daca stam sa ne gândim bine, un român nu ar putea cânta niciodata manele asa cum cânta un rrom.

Rep.: Care sunt artistii straini preferati?

Heaven: Pai ar fi multi artisti dar va putem spune câteva nume cunoscute: Celin Dion, Mariah Carey, Justin Timberlake, Bonnie Tyler si multi altii.

Rep.: Un mesaj pentru fani?

Heaven: Îi iubim enorm si le multumim pentru spectacolul care ni l-au oferit astazi, au fost extraordinari si asteptam cu nerabdare urmatorul concert.

A consemnat Codruta POP

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close