Uncategorized

Maiorul semneaza ca primaru”™

Colonelul rezervist Viorel Filip a avut nenorocul ca, atunci când s-a vazut trecut în pensie, mai de voie, mai de nevoie, depinde ce varianta asculti, sa creada ca Dorin Florea si camarila sa au nevoie de el forever. În cazul sau, pentru totdeauna, nu a însemnat decât maxim sase ani, Tibi draga, deoarece când a fost de încaltat cineva cu afacerile altcuiva Viorel Filip era la post. La postul Politiei Comunitare. Cum a transpirat în presa ca niste contractele au facut pasi mari spre privata firma VDG Security, cum edilii s-au spalat pe curatele lor mâini si l-au trimis la înaintare pe bietul Filip îndeplinindu-i si mult mai servilului Valentin Bretfelean vrerea de a ajunge fara scandal de Brutus sef peste comunitari.
De atunci, pe Filip l-au trecut toate apele DNA, Elena Curca, interimara peste anticorupti, trimitându-l în judecata fara prea multe cercetari. Dupa cum se vede si din rechizitoriul partinic, ca doar nu ne dor buricele degetelor sa scriem, în care semnatura de pe o adresa are alta greutate dupa cui apartine.
Acest preambul ne-a fost necesar sa ajungem în prezent. În prezentul procesului care saptamâna trecuta a mai consemnat o etapa de audiere. A martorilor ca cea a inculpatilor – Viorel Filip, Dumitru Munteanu si Mircea Aldea – s-a consumat în urma cu o luna când toti semnatarii de contracte s-au declarat nevinovati si curati iar Dorinel Florea aratat „capo di tutti capiâ€. Ceea ce noi nu credem nici în ruptul capului nici când vorbim de sfatuit nici când ajungem la dispozitie. De primar nu din aceea buna.
Bauer Andrea si Bogdan Buda, mai scaldat Aurel Chincesan, au recunoscut pe adresa primita, respectiv trimisa, mândra semnatura a lui Claudiu Maior alaturi de cea a politistului comunitar. Adresa din care noi am priceput ca scria negru pe alb ca Primaria îi anunta ca Politia Comunitara renunta la paza unor obiective deoarece nu mai fac fata (?!), dar ca VDG Security e foarte nerabdatoare sa îi ia cu centrala, cu sediu, cu parcare, cu tot adica.
Pâna asteptam runda în care va fi audiat si Claudiu Maior, martor al acuzarii care ne va spune senin ca a semnat ca primarul – adica pentru cei mai putin familiarizati cu termenul – fara sa citeasca, nu am vrea sa fim mai rai, data tinuta la secret, în 1 iunie, asa de Ziua Copilului sunt asteptati alti martori sa ne lamureasca cum s-a hotarât externalizarea unor contracte fara ca vreunul din primarie sa stie.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close