Sanatate

Mii de persoane au scăpat de durerile articulare. Află și tu cum!

1_dureri-articulareMagazinul naturist online Antireumatixexpert.ro vine în întâmpinarea pacienților cu dureri reumatice cu remedii naturiste și suplimente alimentare care tratează și previn aceste afecțiuni ale organismului. Durerile reumatice și durerile de spate sunt aproape inevitabile odată cu înaintarea în vârstă. Glucozamina, Metilsulfonilmetanul și planta Gheara diavolului sunt aliații de neînlocuit în lupta cu durerile reumatice. AntireumatiX Expert și unguentul Borem pentru oase și articulații pot fi comandate online si telefonic, iar transportul este gratuit.

 

De regulă, durerile reumatice sunt cauzate de boala reumatismală degenerativă, ce se caracterizează prin erodarea progresivă a cartilajelor articulare de la nivelul coloanei vertebrale, genunchilor, șoldurilor etc. Durerile de spate pot semnala, de asemenea, prezența bolii reumatismale, cât și a osteoartritei, o afecțiune care implică, la rândul sau, deteriorarea cartilajelor articulare și care duce la tasarea și frecarea oaselor, provocând dureri puternice.

 MSM, vital pentru o sănătate excelentă

„Metilsulfonilmetan (MSM) este vital pentru o sănătate excelentă, pentru evitarea bolilor degenerative, cât și pentru ameliorarea durerilor determinate de acestea, odată ce afecțiunile s-au instalat. MSM este un ajutor de nădejde în tratamentul durerilor cauzate de artrita reumatoidă, osteoartrita, fibromialgie, spondiloza cervicala, boala Crohn, colita ulcerativă și cistita interstițială. Totodată, oferă oaselor, ligamentelor, tendoanelor, părului și unghiilor protecția necesară pentru a rămâne puternice și rezistente”, au transmis reprezentanții Antireumatixexpert.ro.

 Gheara diavolului, efect terapeutic fenomenal în bolile articulare

Extractul uscat din rădăcina plantei Ghearei diavolului are un efect terapeutic cu adevărat fenomenal în bolile articulare. Fie că este vorba de osteoartrită, artroză sau poliartrită reumatoidă, planta și-a dovedit eficiența. Gheara diavolului deblochează articulațiile blocate de reumatism, elimină durerile de cap și nevralgiile dentare, scade febra și durerile musculare ale bolnavilor de gripă, reglează glicemia și amelioreaza bolile de inimă. Totodată, reduce durerile articulare până la dispariție, îmbunătățește mobilitatea articulare și rărește intensitatea și frecvența crizelor reumatice.

Glucozamina, ajutor de nădejde în refacerea articulațiilor

Folosită pentru a trata artrita în circa 70 de ţări, glucozamina poate uşura durerea şi inflamaţia, creşte gradul de mobilitate şi ajută la refacerea articulaţiilor îmbătrânite şi deteriorate din genunchi, şolduri, coloană vertebrală şi mâini. „Studiile recente arată că ea poate fi chiar mai eficace în calmarea durerii şi a inflamaţiei decât medicamentele antiinflamatoare nonsteroidale, cum ar fi aspirina şi ibuprofenul, luate în general de persoanele care suferă de artrită, fără efectele lor secundare nocive. În afară de aceasta, în timp ce medicamentele antiinflamatoare nonsteroidale maschează durerea artritică, ele fac puţin pentru a opri agravarea bolii şi pot chiar să o agraveze, micşorând capacitatea organismului de a forma ţesut cartilaginos. În schimb, glucozamina ajută la formarea cartilajului şi poate să refacă articulaţiile. Cu toate că nu poate face multe pentru persoanele cu artrită în stadii avansate, când cartilajul este complet distrus, poate aduce beneficii majore pentru milioane de oameni cu simptome slabe până la moderate sau severe”, au mai precizat aceștia. Durerile reumatice pot fi combătute cu Antireumatix Expert, ce conține Glucozamină, MSM și extract uscat din Gheara diavolului.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0369-801.037 și 0269-231.442 sau la adresa de e-mail: office@borem.ro sau pe site-ul magazinului naturist: Antireumatixexpert.ro.

Persoanele interesate trebuie să știe că se asigură transport gratuit la domiciliu în toată țară prin curierat.

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close