Uncategorized

Pe scurt

N-ar fi foarte multe de spus. Până la urmă, ce rost are să mai spui ceva? Această isterie națională, în care Gazetele au fost prinse ca o plăcintă si executate precum un taler în zbor, m-a făcut să înțeleg ce e un Val.

În această ofensivă Justiție-Servicii contra jurnalismului de investigație, mizele sunt mult mai mari. Sunt convins că unii dintre cititorii mei/noștri s-au prins deja. Cum îmi spunea un prieten, totul se reduce la momentul de balans, adică ziua în care opinia publică se va întreba “totuși, ce au făcut oamenii ăia?”

Sunt convins că există și oameni care ne urăsc, pentru diferite motive. Îi înțeleg. Ziarul pe care îl țineți în mână a scris despre ei, le-a dezvăluit șmecheriile, rețelele de influență, licitațiile și mult prea multe alte măgării pentru a mai insista. Nu cred că în execuția națională din zilele astea ar mai putea fi loc de argumente raționale, dar cred în probe fabricate, pentru că Sistemul o poate face. Vă spun sincer că nu știm să scriem despre mușețel sau despre alimentația câinilor de apartament, așa încât o să ne facem în continuare meseria, pentru că valuri sunt mereu.

Și, dacă ar fi să mă întrebați, recunosc că aștept judecata: dar ea va fi a cititorilor noști!

Dan PÂRCĂLAB

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close