Uncategorized

Profesionistii de la Autocenter Spanner

Departamentul de service ale concesionarulul Peugeot in judetul Mures, Autocenter Spanner, ofera servicii post vanzare inca din noiembrie 2004, pentru toata gama de autoturisme Peugeot si nu numai. Totusi, directorul de service al Autocenter Spanner Maday Levente este de parere ca “este mult mai eficient sa ne ocupam doar de produsele marcii Peugeot deoarece pe acestea le cunoastem cel mai bine si totodata avem sprijin on-line cu fabrica, unde suntem preluati de un operator de acolo in caz de probleme. Ca exemplu, sunt probleme care apar frecvent in anumite zone si se intampla sa le intalnim si noi. Atunci operatorul ne comunica in timp util solutia iar clientul nu este retinut mai mult decat este necesar. Daca o astfel de problema ar fi intalnita la un alt autoturism, al altui producator, noi nu am putea remedia defectiunea in timp util si de aceea consider ca fiecare posesor de masina ar trebui sa mearga la service-ul autorizat al marcii, pentru a remedia defectiunile”. Referitor la clientii service-ului pe care il conduce si serviciile oferite de echipa de lucru, directorul de service al Autocenter Spanner a precizat ca “in general ne ocupam de reparatii post vanzare la toata gama de automobile Peugeot, insa acceptam si autoturismele altor marci. Totusi cel mai rapid si eficient rezolvam problemele autovehiculelor fabricate de firma Peugeot, deoarece suntem pregatiti pentru asa ceva si dispunem totodata de tehnologia necesara rezolvarii defectiunilor in timp util. Majoritatea reprezentantelor gamei Peugeot care vin la noi sunt fabricate dupa anul 2004 deoarece acestea fie mai au garantie, fie apartin unor clienti fideli. Echipa ce se ocupa de interventii la Autocenter Spanner este formata din 23 de persoane dintre care cinci mecanici, trei electricieni, trei carosieri, cinci vopsitori, doi receptioneri, un vanzator piese de schimb, doi magazioneri si conducerea. ”

Dotarea tehnologica a service-ului concesionarulul muresean al marcii Peugeot este conforma cu cerintele impuse de brand, iar gama de reparatii ce poate fi oferita eventualilor clienti poate incepe de la sistemul de climatizare sau geometrie a rotilor si se poate incheia cu reparatii capitale la motor.

Preturi acceptabile la service-ul Autocenter Spanner

Tarifele fara TVA practicate pentru o ora de lucru la orice automobil intrat in service-ul Autocenter Spanner sunt de 69 de lei pentru partea de mecanica, 79 de lei pentru partea de electrica si diagnoza si 89 pentru segmentul de tinichigerie, caroserie si vopsitorie. Pentru posesorii de autoturisme in garantie care sunt nevoiti sa-si lase masina proprie in service mai mult de 24 de ore, Autocenter Spanner, ofera masina de inlocuire si anume Peugeot 206 sau 307. Pentru clientii care nu au autoturismul in garantie, dar trebuie sa-si lase masina la noi, autoturismele pot fi inchiriate contra sumelor de 25 de euro pe zi, pentru un model 206 si 35 de euro pe zi pentru “mai marele ” 307, aceste preturi avand TVA inclus. Aceste tarife vor suferi modificari, deoarece de la inceputul anului viitor, vom dispune de 11 autoturisme noi pentru sistemul “rent a car” si pentru inlocuire, iar acestea vor fi din gama Peugeot incepand cu modelul 107 si pana la 407.

Numarul de autoturisme care intra lunar in service-ul concesionarului muresean este de 350, iar problemele cele mai des intalnite, conform declaratiilor lui Maday Levente ” sunt cele de suspensie, datorate starii proaste a drumurilor nationale, insa defectiunile apar si in functie de modul de utilizare al autoturismului. Acesta poate sa fie unul eficient in parametri normali sau unul in care in cateva luni sa ai probleme serioase la masina. Ca exemplu am avut un caz cand posesorul unui Peugeot Partner s-a prezentat la revizia de un an de zile cu 300 de mii de kilometri in bord. Aceasta inseamna 822 de kilometri pe zi, iar in aceasta situatie nu cred ca se mai poate intreba cineva de ce s-a defectat o anumita piesa sau de ce nu functioneaza ceva.

Liviu CRUDU

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close