Stiinta si tehnica

Protectie la cel mai inalt nivel cu ajutorul unor sisteme de supraveghere video de cea mai buna calitate

Siguranta si confortul reprezinta aspecte importante din viata fiecarui om care doreste sa-si protejeze bunurile dar si pe cei dragi. De la sistemele de supraveghere video exterioare sau interioare cu diferite functii si design, progresul tehnologic a dus la dezvoltarea unor sisteme de tip wi-fi ce pot fi accesate din orice colt al lumii, chiar de pe mobil sau de pe laptop.

Pe piata exista diverse tipuri de sisteme de supraveghere video, astfel ca poti opta pentru cel care se potriveste cel mai bine exigentelor tale.

Sisteme de supraveghere video – perfecte pentru cetateanul modern

Astazi, aceste sisteme de supraveghere video nu iti ofera doar o simpla imagine, ci una de cea mai buna calitate. Asigura-te ca optezi pentru o camera cu  tehnologie IP pentru a beneficia de imagini cu rezolutii mari.

Gama de produse de la Dahua, cu o serie de camere IP de interior sau exterior, poate fi una dintre cele mai rationale alegeri. Acestea asigura o imagine calitativa pe timp de zi sau de noapte.

Hik Vision vin si ei cu oferte bune in privinta tehnologiei IP. Incearca  multitudinea de functii pe care acestea le au incluse si descopera cum te pot ajuta acestea in supravegherea spatiului dorit.

Infrarosul sesizeaza corpurile aflate pana la 10 sau 30 de metri. Unele dintre sisteme au microfon si difuzor incorporat. Pentru alimentare, poti opta pentru acele sisteme de supraveghere video care folosesc tehnologia POE (Power over Ethernet) sau cablu cu 5 V pana la 12 V.

Despre forma sistemelor de supraveghere Wi-Fi

Ai de ales intre carcasele mini de interior sau carcasele de tip dome sau bullet. Tipul bullet, cel alungit, este prevazut cu un picior de prindere care se poate fixa pe o multitudine de suprafete.

Camera de tip dome, semisferica, se fixeaza si pe suprafete verticale sau orizontale, insa plafonul este, de obicei, o alegere destul de reusita. In plus, exista si camere de tip dome de interior si exterior sferice, rotative.

Despre lentilele camerelor incluse in sistemele de supraveghere Wi-Fi

Atunci cand vorbim despre fiecare dintre modele, trebuie sa verificam tipologia lentilei, distanta focala si unghiul de vizualizare. La modelul de camere IP de interior, cu carcasa mini, lentilele sunt fixe. Intra pe site si poti gasi si lentile varifocale  sau cu zoom motorizat, ce poate fi manipulat de la distanta si se poate regla din DNR (Digital Noise Reduction) sau din NVR (recorder video – unitate de stocare).

Distanta focala este de obicei, de 2.8 mm, dar gasesti camere si cu o distanta focala de pana la 3.6 sau 4.0 mm. Unghiul de vizualizare variaza in functie de fiecare model.

E-Camere.ro – Specialisti in proiectarea, montarea si mentenanta sistemelor de supraveghere

Viziteaza www.e-camere.ro pentru a analiza intreaga gama de sisteme de supraveghere. Daca preferi sa comanzi produsul online, trimite un mesaj la vanzari@e-camere.ro sau suna la numarul de telefon: 0767 390 475.

Beneficiezi de 3 ani garantie pentru orice produs achizitionat si transport gratuit la comenzile de peste 499 lei.

Daca ai nevoie de suport tehnic, echipa E-Camere.ro este pregatita sa-ti ofere orice detaliu care sa te ghideze in procesul de achizitie a unui sistem de supraveghere. Suna la numarul: 0765 487 387 sau scrie un mesaj pe suport@e-camere.ro.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close