Uncategorized

Service ultramodern la Auto Top

Noul complex al Auto Top Mures ce va fi lansat vineri, va fi unul dintre cele mai moderne complexe auto din tara fiind dotat cu tehnologii de ultima generatie specifice marcii, precum si cu facilitati de a oferi clientilor o cat mai placuta asteptare a reparatiei masinilor.

Auto Top, dealerul autorizat al constructorului german Volkswagen in judetul Mures, va deschide vineri un nou complex Volkswagen, constructie ce a necesitat o investitie de 5 milioane de euro. In cadrul celor 2000 de metri patrati de service sunt cuprinse departamentele mecanica, electrica, diagnoza, tinichigerie, vopsitorie, statie ITP, spalatorie, precum si un depozit de piese de schimb. Pe langa acestea, un spatiu de 1000 de metri patrati vor fi dedicati unui showroom ultramodern dar si birourilor. Intreaga aparatura si dotare tehnica din complexul Auto Top este de ultima generatie

si respecta toate indicatiile constructorilor Volkswagen si Audi in ceea ce priveste asigurarea service-ului pentru toata gama de autoturisme si autoutilitare Volkswagen, precum si pentru toata gama marcii premium Audi. In ceea ce priveste conceptul arhitectural, complexul Volkswagen al celor de la Auto Top, presupune un traseu al tuturor clientilor prin showroom, unde se afla un info-desk, de aici acestia fiind orientati, in functie de dorinte, catre departamentele de vanzari sau service. In timpul reparatiei autovehiculelor, clientii dispun de un bar si un spatiu special destinat asteptarii, in ambele locatii, existand posibilitatea de a urmari in direct, pe doua ecrane uriase, ceea se intampla cu masina lor in service. Tot pentru clienti, in acelasi complex, va functiona un magazin de accesorii, de unde vor putea achizitiona de la tricouri sau sepci, la roti de iarna si alarme.Tot ca noutate in service, incepand din aceasta iarna, va fi disponibil si un departament de tunning auto de caroserie, prin intermediul caruia clientii isi vor putea personaliza masinile.

Liviu CRUDU

liviu@ziarudemures.ro

„In urma acestor investitii, dorim sa reducem timpii de asteptare la programarea in service, astfel incat clientii sa nu trebuiasca sa astepte mai mult de o zi pana sa fie programati.

Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca vom avea functional in continuare si service-ul de pana acum, astfel incat vor fi disponibile concomitent 18 elevatoare la departamentul mecanic, 2 tinichigerii cu 16 posturi, 2 vopsitorii, fiecare dintre acestea avand cabina proprie de vopsire si un total de 8 spatii de pregatire a masinilor pentru vopsit. Toate acestea vor fi insotite de 2 statii ITP si o spalatorie auto, care ii vor deservi pe clienti.

Complexul auto de 2,5 hectare al firmei Auto Top, consider ca este fara falsa modestie, una dintre cele mai mari platforme auto din tara.

Din punct de vedere al serviciilor, trebuie sa mentionam ca oferim clientilor nostri si servicii de finantare (leasing sau credit), asigurari obligatorii si casco, precum si servicii de inmatriculare. Daca la toate acestea adaugam si serviciul de buy-back, prin care dam ocazia clientilor sa isi vanda vechea masina in favoarea uneia noi sau second hand, indiferent de marca, dezideratul nostru de a fi „one stop shop” in domeniul auto se apropie de realitate”, a declarat Adrian Grosu, director general Auto Top Mures.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close