Uncategorized

Superturneu de fotbal în sală

Sfârşitul de săptămână le va aduce amatorilor de fotbal în sală un important turneu pentru copii, dotat cu Cupa Primăverii. La întrecere vor participa cel puţin 10 echipe. Sunt şanse mari ca printre candidatele la trofeu să se numere şi o formaţie din Ungaria.

Competiţia ce se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni are ca principali organizatori  Primăria Târgu Mureş, Direcţia Judeţeană de Sport, Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Clubul Sportiv CityÂ’Us Târgu Mureş şi Liceul cu Program Sportiv.
La întrecerea programată în Sala Polivalentă vor putea participa echipe cu jucători născuţi în anii 1993 şi 1994. Competiţia se va desfăşura în sistem turneu, fiecare echipă având asigurate 5 jocuri. Se vor disputa două reprize a câte 15 minute, iar în finală 2×20. O echipă va fi compusă din 6 jucători  (5+1) Regulamentul de joc va fi identic cu cel de futsal, în afară de capitolul faulturilor cumulative.
Şedinţa tehnică a competiţiei este programată pentru 5 martie la ora 20 (la Grupul Şcolar Agricol). În 6 martie se vor juca meciurile din grupe, între orele 8 şi 20, iar în 7 martie de la ora 8 la 16 se vor disputa celelalte partide. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 17,30.
La turneu au fost invitate echipe din mai multe judeţe, printre care se numără: Clubul Sportiv Ivansuc Cluj, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa, Clubul Sportiv Industria Sârmei Câmpia Turzii, Liceul cu Program Sportiv Odorheiu Secuiesc, Clubul Sportiv Luceafărul 2000 Bucureşti, Fotbal Club Braşov, Fotbal Club Baia Mare, Clubul Sportiv Şcolar Turda, Clubul Sportiv Unirea Ungheni, Clubul Sportiv  Armata Târgu Mureş, Asociaţia Sportivă Petriş Târgu Mureş, CityÂ’Us LPS Târgu Mureş, reprezentativele oraşelor înfrăţite Zalaegerszeg şi Szeged.

“Pentru copii este foarte important să participe la turnee de acest gen, deoarece din meciuri cu miză învaţă cel mai mult. Sperăm că va fi un turneu reuşit. Am invitat echipe bune, aşa că ne aşteptăm la un nivel de joc ridicat.”
(Pop Lupu Coriolan – organizator)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close