Uncategorized

Târgumureseanul Boloni în Arabia

Pentru targumureseanul Ladislau Boloni, actualul antrenor al echipei arabe Al Jazira, activitatea în Arabia nu înseamna doar fotbal, ci si uneori timp liber datorita vremii cald ecare nu îi permite decât efectuarea unui antrenament zilnic.

Aventura lui Ladislau Boloni în Emiratele Arabe Unite se va încheia în aproximativ 30 zile când târgumureseanul îsi va încheia contractul cu arabi.

Acasa la Boloni

Tehnicianul muresean locuieste împreuna cu sotia sa într- un complex rezidential din afara orasului, fiind vecin cu olandezul Philipe Cocu. Întrebat unde se simte acasa, târgumureseanul a afirmat ca ” pâna acum nicaieri nu a avut o casa personala. M- am mutat mereu de colo-colo. La Nancy avem o locuinta închiriata, în care sta fiica noastra. Când spun acasa ma gândesc la Târgu Mures, doar ca acolo nu mai locuieste decât soacra mea”.

Familia targumureseanului

Un alt capitol fericit este cel legat de familie. Este mândru spunând ca fiica sa este proaspat absolventa a Facultatii de Stomatologie din Franta.” Ma urmeaza pe mine..din pacate, eu nu stiu sa pun o plomba si chiar îmi pare rau ca nu mai sunt la curent cu ce se petrece în stomatologie.Chiar daca eram fotbalist, eu am profesat sase ani..Întâi la scoala, iar apoi la Combinatul chimic din oras..si la Steaua ma mai rugau baietii sa le lucrez câte ceva..I- am facut dintii lui Marius Lacatus, lui Daniel Stângaciu si alti.”

Extrasport la arabi dupa Boloni

Antrenorul Al Jazira nu s- a dat înapoi de la o excursie în timpul liber în desert despre care el spune ca ” e fascinant mai ales rasaritul. M- am urcat si în balon, am mers pe camile, am facut de toate”. În continuare el a afirmat ca ” a ramas uimit de faptul ca la nunta unui seic, unde a fost invitat, au participat 2000 de barbati si nici o femeie..nici macar mireasa…Mi- am simtit ciudat, dar fiecare religie cu problemele ei. Femeile nu au foarte multe drepturi” a mai spus tehnicianul.

Oman – tara preferata,

Lisabona – orasul preferat

Vizitând Arabia , targumureseanului i- a placut Oman despre care spune ca ” mi- a placut foarte mult aici, dar aproape de sufletul meu, ca oras, ramâne Lisabona. Si la Nancy ma simt extraordinar, poate pentru ca acolo am crescut eu ca antrenor… Acolo am plâns pentru prima data când am promovat în prima liga din Franta”.

Români între suporteri arabi

La Abu Dhabi, el s- a împrietenit cu ambasadorul României, care vine frecvent la meciurile echipei. ” Am înteles ca sunt si câtiva români, chiar tîrgumureseni, care asista la partidele echipei, însa regretul meu este ca nu am apucat sa vorbesc cu ei si sper sa îi întâlnesc pâna la finalul lunii mai când voi pleca de aici”, a încheiat Ladislau Boloni.

Sorin CRACIUN

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close