Politic

„Telegraful de Mureş”, ziarul social-democraţilor

111Social-democraţii din judeţul Mureş au, începând din luna amrtie 2016, o publicaţie proprie, a cărei lansare oficială a coincis cu o conferinţă de presă susţinută sâmbătă, 12 martie, de deputatul Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş.

„Vrem să arătăm realizările Guvernului Ponta”

Ziarul este structurat în opt pagini, apare deocamdată lunar, îl are ca redactor şef pe fostul jurnalist Dragoş Bardoşi şi îşi doreşte să fie veriga informativă dintre membri şi simpatizanţii PSD şi structurile de conducere ale partidului de pe plan naţional, respectiv judeţean. „Avem şi site la el, se numeşte „Telegraful de Mureş”, în care vrem să prezentăm punctele de vedere ale PSD-iştilor. În primul rând, ne adresăm membrilor PSD şi în al doilea rând vrem să arătăm realizările Guvernului Ponta, deciziile care se iau la nivel central, să ajungă cât mai repede informaţia dată de la centru, de la organele de conducere ale PSD la nivel naţional, Comitetul Executiv, Birou Permanent, tot ce se decide în campanie pentru că de fapt pregătirea înseamnă să putem să ne adaptăm efectiv la momentele zilelor din campanie, pentru că va fi o campanie total diferită faţă de alţi ani”, a afirmat Vasile Gliga.

Editoriale de Vasile Boloş şi Dragoş Bardoşi

Unul din social-democraţii cu condei talentat, consilierul judeţean Vasile Boloş, semnează editorialul „Gânduri de început”, publicat pe pagina 1, cu continuare în pagina 3. „Se spune, şi viaţa a demonstrat adevărul afirmaţiei, că un om bine şi corect informat este un om mai puternic, având o mai mare capacitate de acţiune, dar şi de ripostă, atunci când este cazul”, scrie prof. univ. dr. Vasile Boloş. „Prin intermediul „Telegrafului de Mureş” fiecare membru sau simpatizant al PSD va avea o imagine mai amplă a vieţii organizaţiei, va vedea tabloul întregii familii social-democrate mureşene. „Telegraful de Mureş” nu va fi o gazetă închisă. Tehnologia informaţională din ziua de astăzi ne dă posibilitatea să asigurăm accesibilitatea demersului nostru jurnalistic în toată ţara şi, de ce nu, în toate colţurile lumii. Publicaţia lansează şi pagina de internet telegrafuldemures.ro, care va furniza articole în timp real şi va fi în acelaşi timp o platformă de dezbatere cu toţi cei interesaţi de politicile promovate de PSD”, mărturiseşte Dragoş Bardoşi în al său contra-editorial „Scurt şi concis”.

Sumar bogat

Din caseta redacţională a „Telegrafului de Mureş” mai fac parte prof. univ. dr. Vasile Boloş, ing. Florin Naicu, Maria Luca, av. Sergiu Papuc, Ioan Cernea şi Alin Perghel, iar din sumarul primului număr amintim următoarele titluri: „O poluare istorică i-ar putea trimite pe mureşenii afectaţi cu doi ani mai repede în pensie”, „Scheme de plăţi pentru agricultură disponibile în 2016”, „PSD a încheiat la nivel central protocoale de colaborare pentru alegerile locale cu UNPR şi ALDE”, „Vasile Gliga despre iniţiativa „UDMR-ului” românesc”, „Iniţiativă PSD Mureş: Institut Naţional de Pregătire pentru Situaţii de Urgenţă la Târgu-Mureş”, „Un ultim omagiu lui Emil Mătea” şi „Noutăţi legislative privind alegerile locale”.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close