Uncategorized

Undă verde din Austria

România a primit asigurări, din partea unei delegații a Parlamentului Austriac, că tratatul de aderare va fi ratificat până la sfârșitul lunii iunie, când Austria va preda președinția Consiliul UE deținută prin rotație.

Asigurările reprezentanților austrieci au venit în urmă cu o săptămână, în urma unei întâlniri între Leonard Orban, secretar de stat în cadrul Ministerului Integrării Europene și o delegație a Grupului parlamentar de prietenie cu România din cadrul Parlamentului Austriei. Reprezentanții austrieci au mai ținut să arate că imaginea României este “în curs de îmbunătățire”, lucru dovedit de interesul crescut al investitorilor austrieci în economia din țara noastră.

“Faptul ca austriecii au încredere în potențialul României se reflectă în investițiile importante realizate în România de firme de prestigiu din Austria. Acesta nu este singurul exemplu prin care România a câștigat la capitolul credibilitate, fiind recunoscută și buna cooperare la nivelul diferitelor ministere din cele două țări”, se arată într-un comunicat al MIE.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close