Uncategorized

Vară mai frumoasă cu Opel și Chevrolet

Vara lui 2006 poate fi mult mai interesantă pentru toți cei care au inspirația să viziteze showroom-ul Opel al firmei Victoria Group, din Târgu Mureș. O serie de modele ale mărcilor Opel și Chevrolet îi așteaptă pe mureșenii dornici de o viață mai frumoasă la volan.

Viața de zi cu zi, alături de Chevrolet Spark

Nici o mașină nu poate fi mai potrivită pentru a explora orașul decât noul Spark. Primești o invitație seducătoare pentru o călătorie în inima orașului de la caroseria stilată și compactă, farurile cu forma lor originală, stopurile rotunde cu look ingenuu, precum și de la aspectul prietenos și zâmbitor al grilei frontale.

Combinația caroseriei robuste cu ținută de drum îi conferă o personalitate dinamică, iar liniile convergente de la nivelul capotei, împreună cu liniile ascendente ale aripilor laterale, îl transformă într-o adevărată atracție oriunde apare.

Ușor de manevrat în aglomerație, spațioasă la nevoie, se adaptează tuturor nevoilor tale.

Pasagerii din spate se vor bucura de spațiul pentru cap și picioare precum și de o vizibilitate ridicată, datorită scaunelor ușor înălțate. Acoperișul înalt conferă un confort sporit la accesul în mașină.

Aspectul stilat al interiorului este dat de liniile curbe, materialele rezistente și culorile moderne, conferind în paralel o atmosferă prietenoasă și plină de viață.

Toate instrumentele de bord sunt la îndemână, astfel că Spark te însoțește, se concentrează la drum și se bucură împreună cu tine când conduci în mediul urban.

Beneficiind de o manevrabilitate excepțională, se strecoară cu ușurință și fără efort prin traficul urban, asemenea unui pește în apă.

Există două tipuri de motorizări Euro4, create special pentru consum economic, siguranță și putere: 0,8l și 51 CP (perfect pentru oraș și călătorii pe distanțe scurte), 1,0 l și 65 CP (perfect pentru călătorii lungi și performanță).

În această perioadă, Chevrolet Spark beneficiază de o ofertă specială care începe de la 4.878 Euro CIP și, în condiții avantajoase de leasing, se poate achiziționa în rate, de la 42 Euro pe lună.

Aspectul stilat al interiorului este dat de liniile curbe, materialele rezistente și culorile moderne, conferind în paralel o atmosferă prietenoasă și plină de viață.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close