Uncategorized

Violul pedepsit prea usor. Castrarea chimica este oare solutia?!

Recent un profesor de la o scoala din Târgu Mures s-a dovedit violator si traficant cu produse pornografice. Îmi amintesc cu un gust amar de povestea înfioratoare ce a iesit la iveala  nu demult în Târgu-Mures, cazul fetitei de 12 ani violata de bunicul sau.A aparut imediat si cazul unei prietene a acesteia, care sustinea ca si ea ar fi fost abuzata de acelasi barbat, dar si de un amic de-al lui, care era angajat la primarie. Ele, niste ,,flori încântatoare†violate de un oarecare. Din pacate se întâmpla destul de des în zilele noastre. Nici nu vreau sa îmi imaginez întâmplarile ce au avut loc, care, dupa marturisirile copilelor, erau adevarate orgii, cu minore.

Faptele tac, vorbeste doar imaginatia
În ochii mei acesti baieti/barbati sunt niste LAsI…cei mai MARI LAsI! Cum sa profiti de o fata fara aparare ! Nici o pedeapsa NU mi se pare destul de mare pentru faptasi. Cu ce drept frâng ei visele unei fete ?! În inima fetei mereu vor ramâne sechele dupa o astfel de experienta. E trist sa vezi fete abuzate, dar în acelasi timp, nu înteleg, luând cazul amintit mai sus, de ce fetele nu au reclamat faptul imediat. Acesti copii nu sunt educati în scoala si acasa?
Sau când constrângerile au încetat (daca au existat), ele tot nu au reclamat!?! O persoana abuzata striga, urla, fuge, cere ajutor! Dar daca tace….!?! Nu este posibil ca o copila de 15 ani sa sustina ca nu stie ce i se întâmpla! Poate doar eleva din Bucuresti, care mai avea o luna sa fie majora si s-a saturat de profua de educatie si l-a reclamat dupa câteva zile.

Iadul nu-i deajuns!
Oricum, în România violatorii nu sunt pedepsiti îndeajuns. Acestia ar trebui chinuiti! Nu cu moarte rapida, ci cu tortura! Este inadmisibil sa-i vedem pe acesti nenorociti ca îsi satisfac poftele sexuale pe copii. Oamenii de acest gen trebuie sanctionati, dar cum nu exista pedeapsa cu moartea, atunci sa le potoleasca instinctele criminale prin castrare chimica, precum în alte tari. Acest procedeu este aplicat de mai mult timp în Polonia si a fost preluat si aplicat si în alte tari europene. Conform unor studii, procedeul da rezultate promitatoare, prin scaderea numarului de violatori de copii.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close