Uncategorized

!!! Votaţi PRM !!!

PRM se visează la guvernare însă n-are cu cine să guverneze * Dacă, prin absurd, partidul lui Vadim ar fi cooptat la guvernare judeţul Mureş se va cufunda în haos * Funcţiile publice vor fi ocupate de oameni ce nu vor avea nici cea mai mică idee despre menirea lor.

Din păcate ceea ce veţi în continuare nu reprezintă un scenariu SF. Partidul România Mare are, potrivit unor sondaje, aproximativ 30 la sută din voturi. Să spunem că e un lucru democratic pe care trebuie să îl acceptăm. Ce nu mai putem accepta e ca nişte neica nimeni să ocupe funcţii de conducere doar pentru că îi ling mâna lui Vadim.

Moisoiu, el lider maximo

Dacă e să o spunem pe cea dreaptă singurul peremist mureşean care ar putea face faţă cât de cât onorabil mai multor funcţii e Adrian Moisoiu. Nu degeaba la alegerile din 2000 omul nostru a candidat la Primărie, s-a pus primul pe listă la Consiliul Local Târgu Mureş, la Consiliul Judeţean şi la Camera Deputaţilor. Mai lipsea să se pună şi la Senat. Numai că, vorba aia, cu un Moisoiu nu se face primăvară. În plus e şi mult prea bătrân şi bolnav. Deci, ca să punctăm decisiv, putem spune că Moisoiu ar putea fi prefect, preşedinte de Consiliu Judeţean şi membru în multe alte comitete şi comiţii dacă nu ar tânji după încă un mandat de deputat. Aşa că trecem la alţii.

Care alţii?

Senatorul Dumitru Pop şi deputatul Eugen Pleşa nu ar  fi în stare de nimic. Dacă nu fac nimic în Parlament de ce ar face aici. Îi excludem. Ei nu pot fi decât parlamentari proşti, nu pot fi şi, de exemplu, prefecţi proşti. Unu la mână.
Consilierii judeţeni marca PRM sunt ravisanţi. Dacă adunăm vârstele lui Ludovic Dogar şi Ioan Grozea ajungem undeva în preajma Revoluţiei Franceze. Iar dacă punem şi vârsta celui de-al treilea consilier, Horaţiu Şerb, nu ajungem nicăieri, pentru că e tânăr. Am îndrăzni să spunem chiar prea tânăr. Dar nu spunem. Ce pot face doi pensionari ameţiţi şi un student întârziat? Vi-l închipuiţi pe Grozea într-o funcţie de conducere? Sau pe Şerb? Păi şi atunci? Doi la mână.
Consilierii locali din Târgu Mureş sunt demni de luat în seamă. Uite, de exemplu, Nicolae Moldovan. La vârsta lui probabil mulţi dintre noi vom fi deja morţi. Dar el e consilier. Ceilalţi doi, ”Titi” Amza şi Pop Aurel sunt români. E singura lor calitate. Credeţi că ei pot îndeplini vreo funcţie executivă sau de conducere undeva în judeţ? Credeţi că au diplomaţia necesară pentru a intra în administraţia publică? Da? Atunci votaţi PRM! Serios! Noi ne-am pregătit să emigrăm în Burkina Fasso. Trei şi patru la mână.

Nu vrem să vă mai plictisim…

Am spus-o de nenumărate ori! E foarte uşor să îţi exihibi patriotismul. E foarte uşor să găseşti vinovaţi. Să spui că vina pentru tot ce se întâmplă rău aparţine ungurilor, evreilor, ţiganilor… E foarte greu să găseşti soluţii economice. Să găseşti calea de mijloc. Pentru PRM  e imposibil. Nu are cu cine. Vi se pare că personajele pe care le-am menţionat aici pot face ceva bun pentru voi? În afară de a ne speria că ungurii vor să ne cotropească ţara. Asta o ştim din 1990. Adevărul e îngrozitor de trist. Oamenii votează cu PRM pentru că restul politicienilor sunt proşti. Totul ar fi OK dacă peremiştii n-ar fi un pic şi mai proşti. Pentru că până la urmă ăsta e secretul.

P.S. Exclusiv pentru cei care vor să voteze cu PRM

Noi înţelegem că v-aţi săturat de hoţii. Înţelegem că sunteţi frustraţi de faptul că sunteţi mai săraci decât restul populaţiei. Înţelegem că nu citiţi prea multe ziare, darmite cărţi. Că emisiunile voastre preferate sunt ”Surprize, surpize” şi telenovelele. Dar dacă e aşa de ce naiba mai mergeţi la vot? Lăsaţi-i să voteze pe cei în cunoştinţă de cauză! Pentru că un om normal la cap n-ar vota niciodată cu Moisoiu, Pop şi Pleşa!

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close