Casa si Gradina

6 idei de amenajare a băii tale folosind marmura

Marmura este folosită intens în amenajările de interior, precum şi în cele specifice de exterior. Ea poate să fie utilizată în decorul oricărei încăperi din casă şi va aduce cu sine rafinament şi prestanţă. Este un material care a fost descoperit şi folosit de foarte mult timp şi a fost apreciat pentru rezistenţa sa şi pentru frumuseţea vie. Culorile în care se poate găsi marmura, sunt diverse. Ele diferă în funcţie de zona din care sunt extrase. Un zăcământ mare este cel de Ruschiţa. Pentru marmura Ruschita poţi accesa link-ul următor: https://thedamar.ro/. Theda Mar are experienţă de peste 25 de ani şi oferă calitate la standarde înalte. Dacă vrei să îţi amenajezi baia cu marmură, poţi să te inspiri din cele 6 idei speciale de mai jos:

  1. Marmura poate să fie folosită în baie la placarea pereţilor

Poţi folosi marmura pentru a placa pereţii din baia ta. Poţi utiliza aceeaşi culoare a marmurei sau te poţi juca folosind diverse culori, conform proiectului tău. Marmura este frumoasă şi este naturală. Ea are şi rezistenţă mare în timp şi protejează pereţii împotriva umezelii prezente în baie. Se şterge foarte simplu şi se poate folosi creativ, conform dorinţelor tale. O baie cu pereţii placaţi cu marmură nu se va demoda niciodată. Marmura este un material clasic pentru decor de interior si exterior.

  • Marmura poate să fie utilizată în baia ta ca parte a blatului ce cuprinde chiuveta

Blatul care cuprinde chiuveta este o parte centrală a băii. Aşadar, poţi alege un blat din marmură. El va fi uşor de întreţinut şi se va menţine frumos în timp. Vei putea să alegi culoarea preferată, folosind marmură alb-gălbuie, roşcată, verde sau alb cu tente roz sau portocalii, etc. Oricare dintre acestea este o variantă perfectă pentru o baie modernă sau clasică.

  • Marmura poate să fie folosită pe pereţi şi podea, având aceeaşi culoare

O variantă de amenajare cu marmură poate să fie cea care implică pavarea completă a podelei şi a pereţilor. Se va alege astfel o marmură de aceeaşi culoare şi baia va avea un aspect unitar. Poţi alege mobilier negru, simplu sau cu detalii arămii sau argintii, pentru un plus de eleganţă. De asemenea poţi folosi plante decorative în colţurile băii şi o cadă clasică. Dacă doreşti o variantă modernă, poţi integra o cabină de duş transparentă cu dotări actuale.

  • Stilul minimalist modern poate să fie realizat cu ajutorul folosirii bucăţilor de marmură

O baie minimalistă poate să fie obţinută cu ajutorul folosirii unor bucăţi de marmură. Astfel, poţi să ai o baie cu o singură culoare folosită. Astfel, marmura poate să fie de exemplu albă cu mici tente de culoare gălbui. O poţi utiliza pe podea, pe pereţi şi chiar ca blat sau chiuvetă. Decorul poate să fie minim, iar marmura va ieşi în evidenţă, ea fiind predominantă.

  • Marmura ca perete de accent în zona oglinzii

O alta modalitate de a avea o amenajare care să implice marmura, este aceea a peretelui de accent. Poţi să pavezi un perete cu marmură. De obicei poţi alege peretele cu oglinda. Însăşi oglinda poate să fie aleasă cu atenţie, urmând stilul decorului dorit. O oglindă cu detalii frumos lucrate se poate potrivi perfect pe un perete de marmură.

  • Marmura într-o baie complet elegantă

Băile elegante au nevoie de marmură pentru a ieşi în evidenţă. Astfel, se foloseşte marmura ca blat sau pe podea, ori perete, alături de un mobilier specific foarte elegant. Detaliile de feronerie pot să fie aurii, arămii sau argintii, iar decorul este unul foarte atent lucrat pentru a avea baia elegantă pe care ţi-o doreşti.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close