Uncategorized

Autotransilvania, 52 la suta crestere a vânzarilor în 2007

Prin BMW, Automobile Bavaria Group domina segmentul premium, iar Autotransilvania a contribuit decisiv la acesta performanta. În 2007, Autotransilvania a înregistrat recordul celor mai numeroase vânzari ale unui dealer BMW din afara Bucurestiului, iar în 2008 urmareste aceeasi performanta.

Grupul Automobile Bavaria,

liderul vânzarilor auto premium

Reteaua de dealeri a avut cresteri de 60% la BMW si 100% la MINI, plasându-se pe locul 1 în vânzarile segmentului în 2007.

Înregistrând 2.669 unitati BMW si 195 de automobile MINI vândute, dealerii din reteaua Automobile Bavaria sarbatoresc al treilea an consecutiv de dominare a pietei premium din România.Totodata, automobilele second-hand au atins vânzari de peste 600 de unitati în 2007. Motocicletele BMW, pentru care Automobile Bavaria este unic importator, au ajuns anul trecut la 62 de noi clienti. Autotransilvania este unul dintre cei mai puternici membri ai grupului, fiind în 2007 cel mai bun dealer din afara Bucurestiului. Automobile Bavaria Group include 13 din cele 14 locatii de reprezentare BMW în România, ca si un dealership lânga Munchen. Începând din 1994, Automobile Bavaria a reprezentat marcile BMW Group pe piata româneasca, devenind în 2007 cea mai mare retea de dealeri BMW din regiune. Pornind de la un prim an cu vânzari de 11 unitati si sediul într-o cladire de birouri din centru, compania a ajuns pe primul loc în vânzarile segmentului premium în 2005, 2006 si 2007, anul trecut înregistrând aproape 2.900 de automobile noi livrate. Compania detine acum unul dintre cele mai impresionante showroom-uri din Europa, Centrul BMW din Baneasa, a carui investitie

s-a ridicat la 12 milioane de euro.

Performantele de business ale Automobile Bavaria au fost recunoscute si la finalul anului trecut prin acordarea distinctiei “Superbrand”, titlu rezervat companiilor ce se detaseaza prin reputatie si prestigiu, încredere, calitate si diferentiere pe piata.

De ce este BMW

lider al inovatiei?

Tehnologia motoarelor BMW si BMW EfficientDynamics. Pentru asigurarea unui avans în tehnologia auto si a cresterii performantelor automobilului, inginerii BMW nu au studiat doar îmbunatatirea unei singure componente, ci a fiecareia dintre acestea. Întregul este întotdeauna mai bun ca suma componentelor sale. De aceea, rezultatul reprezinta nu doar seria caracteristicilor inovatoare ale motoarelor, ci si combinarea puterii marite cu consumul redus de combustibil. Înseamna a fi cu un pas înaintea timpului si, de aceea, BMW este liderul tehnologiei auto.

Tehnologia inovativa, precum Injectia de înalta precizie (High Precision Injection), Variable Twin Turbo sau tehnologia Common Rail sunt sisteme existente pe fiecare model BMW.

Proiectele

implica drumuri lungi?

Nicio problema: Injectia de înalta precizie de la BMW ajunge mai departe ca niciodata. Datorita Injectiei de înalta precizie, BMW valorifica la maximum fiecare picatura de combustibil. Aceasta se transforma într-un mic nor, amestec de combustibil si aer, pulverizat în apropierea bujiei. Ceea ce înseamna nu doar un consum redus de combustibil, dar si o putere marita. Astfel, aceasta combinatie asigura o si mai mare placere de a conduce.

Sistemul de Injectie de înalta precizie montat pe noul motor BMW pe benzina cu 4 cilindri permite functionarea acestuia cu amestec redus pentru perioade mai lungi de timp si la turatii mai ridicate. Sistemul asigura 200 de injectii separate într-o clipa si cantitatea pulverizata pentru fiecare injectie poate ajunge la doar 2 mg. Un nivel excelent de precizie – asigurat de injectoarele piezo amplasate între supape.

Soferul va regreta

accelerarea întârziata?

Sistemul Variable Twin Turbo al motoarelor diesel asigura o accelerare fara întarziere. Datorita motorului BMW diesel cu 6 cilindri, dotat cu sistemul Variable Twin Turbo se poate accelera fara întârziere. Acesta are doua turbo-compresoare ce conlucreaza pentru asigurarea unui nivel optim de compresie pe întreaga plaja de turatie, ceea ce determina un flux continuu de putere, pâna la 5000 rpm si un plus de putere în orice situatie.

Puterea motoarelor diesel dotate cu sistemul Variable Twin Turbo este constanta

Tehnologia Variable Twin Turbo contribuie la o performanta marita a motorului diesel BMW in 6 cilindri. Supraalimentarea în doua trepte permite acestuia sa atinga performante disponibile anterior doar motoarelor cu 8 cilindri. Emisiile si consumul de combustibil sunt, totusi, foarte scazute.

Poate fi un motor diesel la fel de silentios ca acesta?

BMW ofera cel mai silentios motor de pâna acum datorita noii generatii de motoare diesel Common Rail. Aceasta performanta este posibila prin injectia divizata, de înalta presiune, ce pulverizeaza o cantitate minima de combustibil. Ceea ce înseamna nu doar mai putini decibeli, dar si un consum redus de combustibil.

Noul motor BMW diesel cu 4 cilindri, dotat cu tehnologie Common Rail de generatia a treia garanteaza performanta BMW diesel concomitent cu silentiozitate si eficienta.

Cresterea presiunii de injectie conduce la formarea în camera de ardere a unor picaturi fine de combustibil, ceea ce are drept rezultat o combustie mai eficienta. Se bazeaza pe principiul de crestere a presiunii din injectorul de combustibil ce produce particule de combustibil în motorul cu ardere interna, rezultând o ardere mai buna.

Mai putin CO2 si mai

multa putere. Cu BMW EfficientDynamics.

Sunt ingineri care gasesc solutii noi pentru a mari puterea. Altii lucreaza din greu pentru a reduce consumul de combustibil si, concomitent, reduc puterea. Acesta este motivul pentru care inginerii nostri nu lucreaza pentru a obtine fie mai multa putere, fie un consum redus. Ei lucreaza întotdeauna pentru îndeplinirea ambelor scopuri.

Noi numim acest lucru BMW EfficientDynamics: un ansamblu de masuri inteligente, ca de exemplu Frânarea Regenerativa sau Auto Start Stop care, nu numai ca reduc consumul si emisiile de CO2, dar au si un impact pozitiv asupra performantelor dinamice. (R.S)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close