Uncategorized

BRD se extinde

Miercuri, 21 septembrie, BRD Groupe Societe Generale Mureș a inaugurat o nouã agenție de tipul BRD – Express, situatã în Piața Trandafirilor, nr. 27-30, lângã magazinul Steilmann. Inaugurarea noii agenții face parte dintr-o amplã strategie demaratã de Grupul Societe Generale de extindere rapidã a rețelei de unitãți și de orientare mai pronunțatã cãtre client. BRD intenționezã deschiderea în toatã țara, în decursul unui an, a 100 de unitãți bancare mici, plasate în funcție de necesitãți, atât stradal, cât și în interiorul unor instituții, cum ar fi universitãți sau ministere, sau în centre comerciale.

Noua agenție este a doua de tip BRD-Express deschisã în Târgu Mureș și cea de-a douãsprezecea unitate a grupului BRD Târgu Mureș, care cuprinde agențiile bancare situate în județele Mureș și Harghita.

Inaugurarea noii agenții ilustreazã intenția grupului bancar de a dezvolta o strategie modernã de client-service, potrivit cãreia banca trebuie sã facã parte din mediul curent, de zi cu zi al clientului, sã fie aproape de casã sau de locul de muncã al clientului, sã se numere printre vecinii acestuia. Denumitã BRD-Express, strategia BRD se bazeazã pe trei caracteristici cheie: proximitatea fațã de clientela potențialã, simplitatea și rapiditatea operațiunilor, confortul clientului. În acest sens, noile agenții sunt prevãzute cu așa-numitul “ghișeu universal”, unde toate operațiunile se proceseazã simplu, rapid, eficient. Agenția BRD din centrul orașului oferã clienților, atât persoane fizice, cât și juridice, întreaga gamã de activitãți bancare, de la operațiuni curente, constituiri de depozite și efectuare de plasamente, transfer de bani prin Western Union, pânã la operațiuni de creditare. De asemenea, ea dispune și de ATM și POS.

La evenimentul de ieri au fost prezenți, alãturi de gazde – Corneliu Grosu, directorul Grupului BRD Tg. Mureș și alți reprezentanți ai bãncii, Lokodi Edita Emoke și Alexandru Petru Frãtean, președintele și, respectiv, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, precum și o parte din clienții fideli ai bãncii.

Începând de azi, BRD Târgu Mureș s-a îmbogãțit cu o nouã agenție, iar clienții bãncii au la dispoziție un nou “ghișeu universal”.

Diana SÃCÃREA

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close