Sport

Campionii demarează în trombă

Campioana României la futsal, City’us Târgu-Mureș a învins cu un categoric 15-1 formația Dava Deva, într-o partidă din cadrul etapei a XIII-a a primei ligi, prima din acest an, disputată vineri seara, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș. Diferența dintre cele două formații era evidentă și după pozițiile ocupate în calasament. Acesta s-a făcut simțită încă din primele minute ale jocului.
La pauză, formația condusă de pe margine de Kacso Endre avea un avantaj de 8 goluri, 9-1. La reluare, campionii nu au mai forțat, partida s-a jucat practic într-un singur sens. Mureșenii au mai înscris de șase ori, fără a permite adversarilor să se apropie de poarta gazdelor. City’us a început partida în formula: Moldovan – Ignat, Lupu, Fl. Matei, Gherman. Pe parcurs, Kacso Endre a rulat întreg lotul înscris pe foaia de arbitraj. Au mai jucat: Aszalos (portar), Oltean, Covaci, Daniel, Mimi Stoica, Cristian Matei, Csoma, Nicușan.
City’us se află pe locul I în clasament, cu 36 de puncte, din tot atâtea posibile. MureÈ™enii vor avea un test mai greu în etapa viitoare, pe care o vor disputa în compania singurei echipe care a reușit să-i învingă în ultimele ediții, chiar dacă într-o singură partidă, Spicom Sfântu Gheorghe. Acest joc se va disputa joi, 7 februarie, de la ora 18.30, meci care va fi transmis în direct de postul de televiziune Digi Sport. Într-o altă partidă a etapei, ACS Odorheiu Secuiesc a învins în deplasare pe Inter Teliu Brașov, scor 10-4.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close