Uncategorized

CANDIDAŢII PNL – CANDIDAŢII ÎN CARE AVEM ÎNCREDERE!

Miercuri, 26 mai s-a încheiat acţiunea candidaţilor PNL de cunoaştere concretă şi exactă a problemelor cu care se confruntă Sighişoara şi sighişorenii. Traseul însumând peste 80 de kilometri străbătuţi pe jos timp de aproape trei săptămâni, de vorbă cu oamenii, a cuprins cele 8 mari cartiere ale oraşului şi Hetiur-ul, fiecare cu străzile, blocurile şi casele sale, cu spaţii mai mult sau mai puţin verzi, cu parcări şi locuri de joacă. În tot acest timp au funcţionat – şi vor funcţiona şi în continuare – punctele de întâlnire cu cetăţenii, locuri în care aceştia au depus deja sute de propuneri pentru îmbunătăţirea vieţii în comunitate.

SIGHIŞORENII SUNT OAMENI MODEŞTI …

Â… pentru că problemele ridicate de ei reprezintă cerinţele minimale pentru un trai decent. Ei vor să trăiască în Sighişoara lor, un oraş curat, canalizat şi cu străzi pietruite şi asfaltate cum au mai fost, în linişte şi siguranţă. Să se bucure de un loc de muncă stabil, inclusiv pentru copiii lor aflaţi pe diferite trepte de şcolarizare, să primească asistenţa medicală şi socială cuvenite de drept. Să poată petrece plăcut şi civilizat puţinul timp liber, fiecare după vârsta pe care o are. Dacă solicitările lor concrete ar fi fost cunoscute de cei care îşi încheie acum mandatul, mai bine de jumătate dintre acestea ar fi fost rezolvate. Cu banii cheltuiţi degeaba pentru “pomii” de iarnă din 2000-2002, pentru amenajarea noii săli de consiliu cu microfoane individualizate ori pentru nenumăratele “diverse”. Desigur, cu un efort real din partea salariaţilor instituţiilor din subordinea Consiliului şi a Primăriei. Iată de ce toate solicitările primite de candidaţii liberali au fost incluse în programul propriu pe termen mediu şi scurt, alături de obiectivele ce ţin de strategia de dezvoltare stabilă a Sighişoarei.

NU EXISTĂ PROBLEME

MARI ŞI MICI …

…există doar probleme care se rezolvă mai uşor sau mai greu. Şi unele şi altele se cer cunoscute, analizate şi … rezolvate. Deşi candidaţii liberali s-au ferit să facă promisiuni, ei au constatat că multe din acestea pot face obiectul soluţionării încă în primele zile ale viitorului mandat! Există totuşi ceva mai greu de rezolvat: schimbarea mentalităţii de “ales”, adică înţelegerea obligaţiei ca încă din prima zi să începi rezolvarea problemelor, pentru că a fi ales – spun liberalii sighişoreni – înseamnă înainte de toate să fi în slujba comunităţii! Tot aşa cum este obligatoriu să te afli zi de zi în mijlocul sighişorenilor în efortul de realizare a celor propuse. Candidaţii liberali vor o administraţie locală pentru sighişoreni şi cu sighişorenii!

DE CE LIBERALII SUNT

CANDIDAŢII ÎN CARE AVEM ÎNCREDERE?

O spun sighişorenii cu care aceştia au stat de vorbă: pentru că sunt locuitori din fiecare cartier al oraşului; pentru că sunt cunoscuţi ca oameni pricepuţi şi hotărâţi; pentru că au curajul să stea în faţa sighişorenilor pentru a le cunoaşte problemele; pentru că ei sunt o echipă unită care demonstrează prin tot ceea ce fac că LOR LE PASĂ de Sighişoara şi locuitorii ei! Iată de ce vo

tul pentru candidaţii liberali este un vot pentru SIGHIŞOARA! Candidaţii liberali vă cheamă la vot şi vă cer să aplicaţi ştampila “VOTAT” pe fiecare din cele 3 buletine de vot – primar, consilieri locali şi consilieri judeţeni – acolo unde este SĂGEATA! Pentru că aşa veţi vota pentru voi!

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close