Uncategorized

Columna Maris îsi demonstreaza valoarea

Saptamâna trecuta, mai exact joi, 12 iunie, echipa de fotbal a jandarmilor mureseni CS Columna Maris, alcatuita din cadre militare ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean ,,Col. Sabin Motora,, Mures si a Gruparii de Jandarmi Mobila ,,Regele Ferdinand I,, Târgu-Mures au învins cu scorul de 2-1 echipa Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Partida s-a disputat în localitatea Talmaciu, judetul Sibiu si a contat pentru faza pe regiuni a Cupei Ministerului de Interne a Reformei si Administratiei. ,,Terenul a fost destul de greu, iar caldura destul de mare, însa cu toate acestea jucatorii au evoluat impecabil reusind ceea ce si-au propus de altfel, si anume victoria. Multumim pe aceasta cale conducerii Inspectoratului de Jandarmi Judetean ,,Col. Sabin Motora,, Mures si a Gruparii de Jandarmi Mobila ,,Regele Ferdinand I,, Târgu-Mures pentru sprijinul acordat în sustinerea acestei partide. Dorim ca aceasta echipa de fotbal sa revina pe podium, având în vedere ca din sase editii ale cupei, cinci au fost finalizate pe primul loc. Uram succes echipei si staffului organizatoric”, a declarat pentru Ziarul de Mures, ofiterul de relatii publice, cpt. Daniel Manea.

Mobilizati dupa pauza

Echipa jandarmilor a fost condusa dupa o prima repriza cu scorul de 1-0. Jucatorii de la Columna Maris au iesit mult mai hotarâti de la vestiare reusind sa înscrie de doua ori în poarta adversa, fara sa mai primeasca gol. Au înscris pentru echipa jandarmilor jucatorul Karda Attila, din lovitura de la 11 metri si Aurelian Radu. Lotul jandarmilor mureseni condus de pe margine de Lt. Col. Sorin Istrate are urmatoarea componenta: Aurelian Radu, Dorel Cucuta, Dorel Vaida, Marcel Rosca, Ioan Barna, Mihai Musca, Mircea Câmpean, Moldovan Levente, Sorin Radu, Vasile Marjan, Flavius Moldovan, Pop Solovastru Dobrin, Claudiu Chibulcutean, Karda Attila, Virgil Petru, Henter Geza si Farcas Lorand. Datorita acestei victorii, jandarmii mureseni s-au calificat în urmatoarea etapa. Grupele superioare ale campionatului se vor finaliza în luna

septembrie a acestui an în municipiul Calarasi, unde se vor disputa meciurile pentru stabilirea locurilor unu si doi.

Sorin CRACIUN

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close