Casa si Gradina

De ziua copilului, Elvila micşorează preţurile- reduceri de 15 % la mobilerul pentru camera copiilor

Oferă de 1 iunie copilului tău un cadou pentru viitor: este ziua copilului, iar Elvila.ro susţine perfecţionarea celor mai mici dintre noi cu reduceri de 15% la toate camerele de tineret. Investeşte in viitorul copiilor, alegând piesele de mobilier care le vor oferi cele mai bune condiţii pentru joacă, studiu şi recreere.

De ziua copiilor, părinţii au ocazia de a achiziţiona setul complet de mobila Giraffe, economisind peste 500 de lei. Setul Giraffe este alcătuit dintr-un dulap cu doua uşi şi un sertar, etajeră, birou de lucru, pat, precum şi o noptieră cu sertar şi usa rabatabilă, toate la un preţ total de 2842 lei. Piesele acestui set pot fi amplasate cu uşurinţă în diverse poziţii, şi te vor ajuta să schimbi decorul camerei ori de câte ori vine vremea pentru o schimbare.

Ştim cât de repede cresc copii, şi odată cu ei nevoia pentru un spaţiu de depozitare mai încăpător. De aceea, Elvila te ajută să economiseşti 495 de lei cu setul de mobilier Tara pentru camera copiilor. Acesta dispune de un dulap cu două uşi, cu înălţime de 215 cm, pat pentru o persoană, etajeră cu trei poliţe, birou cu uşă, o noptieră şi o poliţă, astfel încât cel mic să aibă la dispoziţie piesele de mobilier de care are nevoie atât pentru vestimentaţie, cât şi pentru învăţare şi joacă.

Vara este lungă, ţine mintea celor mici antrenată: oferă copilului un cadou pentru prezent şi viitor, alegând din oferta de birouri pentru copii un birou Ştefan, cu o reducere de 129 lei. Demontabil, uşor de asamblat, acest produs realizat din PAL melaminat, cu grosime de 18 mm, este ideal pentru a-i acomoda pe cei mici cu un propriu colţ de activitate.

Descoperă în oferta Elvila piesele de mobilier pentru copii sănătoşi şi activi! Pe 1 iunie, oferă-le un cadou de care să se bucure pentru mult timp. Profită aici de ziua Copilului de reducerile de 15% la seturile de mobilier pentru copii şi la birouri pentru copii.


Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close