Uncategorized

Defender face opt anișori

Formația Defender, una dintre cele mai cunoscute formații mureșene, a fost înfințată în 27 august 1996. Membrii formației sunt Dan Peter – vocal, Fulop Imre – chitară solo, Fulop Csaba – bass, Dănuț Chiorean – chitară, Florin Șuteu – clape și Fulop Zsolt – tobe. Despre Defender putem spune că este una dintre cele mai cunoscute formații din Transilvania și singura care își înregistrează un album în afara granițelor, în Ungaria. Și când spunem asta ne referim la al treilea album, care a fost înregistrat în Budapesta în aprilie-mai 2004, într-unul dintre cele mai mari studiouri din Ungaria. Albumul se intitulează “Alarcod Mogott” și conține 14 piese în limba maghiară. Acesta conține și videoclipul piesei “Varok meg rad” în care, alături de băieți, cântă Keresztes Ildiko.
Pentru că în acest an Defender împlinește opt ani de la înființare, pe 4 decembrie, la Palatul Culturii, va avea loc un concert aniversar, cu începere de la orele 19:00. Acest concert va avea o dublă semnificație, pentru că tot pe 4 decembrie se va lansa și noul album al formației, intitulat “Alarcod Mogott”. Concertul va dura aproximativ trei ore, pe durata cărora veți putea urmări tehnici de sunet și lumini, iar la sfârșit fanii trupei de muzică vor avea parte și de un spectacol cu focuri de artificii.
Printre invitați se numără Keresztes Ildiko și foștii componenți ai formației, Bodali Istvan, Puskas Zsolt și Tisza Kalman. În deschiderea spectacolulu, din 4 decembrie, va concerta formația târgumureșeană Experiment.
Cadoul special al formației Defender, oferit fanilor, este faptul că intrarea la concert va fi liberă. La fața locului se vor pune în vânzare, la prețuri promoționale, noul album Defender, noul DVD și materiale promoționale.
Prin urmare, dacă vă place trupa, faceți-vă timp liber pentru ziua de 4 decembrie, pentru că Defender s-a pregătit de sărbătoare.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close