Sport

Două finale susținute de cei mai mici „roș-albaștri”

DSC_0002Grupa juniorilor născuți în anul 2007 a clubului de fotbal ASA Târgu-Mureș a participat în ultima săptămână cu rezultate foarte bune la două turnee. La primul din acestea, organizat de clubul Infinity Târnăveni, grupa pregătită de antrenorul Dorel Știan s-a clasat pe primul loc, cucerind trofeul în urma unei finale disputate cu echipa organizatoare, partidă câștigată cu scorul de 4-2. Unul dintre componenții echipei, Răducu Luca a cucerit și titlul de golgheter al turneului, cu 9 reușite.
Cel de-al doilea turneul al săptămânii s-a desfășurat la Bistrița cu 10 echipe participante, într-o organizare și atmosferă exemplară. Au participat echipe din Bistrița, Cluj, Năsăud, Vatra Dornei și Mureș, iar micii „roș-albaștri” au disputat o nouă finală, după ce au câștigat grupa. Aceasta a fost pierdută, 1-2 în fața unei alte echipe a județului Mureș, Best Kids din Reghin, cu două goluri primite în ultimele minute. Decepția pierderii finalei a fost compensată de alte două premii speciale. Cel mai bun portar a fost desemnat Mark Barabasi, iar cel mai bun jucător al turneului a fost numit golgheterul primului turneu, Răducu Luca, jucător considerat o mare speranță a fotbalului juvenil mureșean, un adevărat „argint viu”. „Sunt mândru și mulțumit de evoluția majorității jucătorilor care au contribuit din plin la aceste succese și țin să menționez că multora le prevăd un viitor deosebit. Sunt încrezător în viitorul aceste grupe și remarc dragostea și fidelitatea acestor copii pentru culorile roș-albastre, totodată țin să mulțumesc celor doi sponsori care susțin această grupă, domnii Baciu și Sandor Csongor”, a spus antrenorul Dorel Știan.
Lotul care a disputat cele două finale a fost alcătuit din următorii jucători: Barabasi Mark, Csiszer Zalan, Bogdan Haba, Alex Martin, Andrei Vitaliș, Răzvan Vitaliș, Darius Moldovan, Szabo Kristof, Bogdan Baciu, Răducu Luca, Raul Coldea, Luca Neagu, Șerban Alexa, Matyas Laszlo.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close