Uncategorized

Etapă nouă de dezvoltare la Samaritanus

Dacă la sfârșitul lunii ianuarie a fost lansată o aplicație care permite persoanelor aflate în situații de urgență să trimită un mesaj către un dispecerat cu locația exactă, practic un sistem comunicare și avertizare în timp real a urgenței, acum reprezentanții Serviciului se pregătesc de un proiect nou, încă un ajutor pentru oameni. În plus, acesta a subliniat că este dispus să furnizeze gratuit serviciilor de ambulanță din țară această aplicație.

Așteptăm să semnăm contractul

Zsigmond Varga a precizat că odată cu noua etapă de dezvoltare, oamenii vor beneficia de consultații la domiciliu. În prezent, reprezentanții Serviciului trebuie să semneze contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate Mureș. „Începând din acest an, vom avea o etapă nouă de dezvoltare în care deja asigurăm consultațiile la domiciliu prin contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Practic, oamenii care doresc să fie consultați și îngrijiți la domiciliu pot apela prin sistemul 112 la serviciile noastre. Așadar, acest lucru va fi posibil după ce va fi semnat contractul”, a spus coordonatorul Ambulanței Samaritanus.

Aplicația s-a bucurat de succes

În ceea ce privește aplicația, coordonatorul Serviciului a spus, la câteva zile după lansare, că 143 de oameni se simt puțin mai în siguranță, iar unul dintre ei chiar a fost ajutat. Centrul Național de Transplant și Școala Superioară de Aviație au preluat aplicația, ceea ce înseamnă un adevărat succes și un feedback cum nu se poate mai bun. „Va mulțumim pentru deschiderea dumneavoastră față de serviciul nostru de ambulanță, vă transmit și un feedback al muncii dumneavoastră, statistica aplicație – după ce ați prezentat-o dumneavoastră în presa. Mulțumită muncii dumneavoastră, 143 de oameni se simt puțin mai în siguranță, iar unul dintre ei chiar a fost ajutat. Centrul Național de Transplant a preluat aplicația, urmează să mă duc la București să le instalăm și interfața de monitorizare, la fel și Școala Superioară de Aviație”, a transmis Zsigmond Varga.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close