Uncategorized

FCM a dat sau a luat gol(uri)

Din cel deplasat în Austria, i-au „pierdut†pe fundasii Marder si Brok. Cei trecuti prin probe si au evoluat câte un joc, au fost declarati „respinsi†de  Sabau.De consemnat faptul ca în nicio partida nu au înscris ambele formatii. Cu exceptia primului joc, încheiat 0-0, fiecare partida s-a încheiat cu victorie la zero.

Va batem…ca Bute

Daca ultimul amical a fost anulat, cel cu vicecampionii bulgarilor de la Levski Sofia a fost doar scurtat cu câteva minute. Bulgarii conduceau cu 2-0. Motivul întreruperii: dupa o intrare dura a lui Issa Ba, care a si vazut cartonasul rosu, aproape s-a iscat o încaierare. Noul sosit, Halison l-a imitat cu 5 minute înainte de final si arbitrul partidei a decis întreruperea jocului. Speram ca dupa plecarea lui Bruno Fernandes, liderul eliminarilor în Liga I, acesta sa nu-i fi predat stafeta lui Issa. Oricum acesta are un fizic mai putin impunator decât Bruno.

Început greu de campionat

Campionatul începe cu jocuri grele: Dinamo si CFR Cluj. Avem o revansa de luat fata de Dinamo. Trei meciuri, trei esecuri. Una, cu greu în Cupa, doua categorice în Liga I. Echipa a dovedit ca poate pune probleme oricarui adversar si se considera ca noii sositi sunt superior valoric celor plecati. Suporterii asteapta confirmarea. Altfel…

Bilantul muresenilor:
FCM – Anorthosis Famagusta (Cipru 1)    0-0
FCM – Cernomorets Odessa (Ukraina 1)  0-1
FCM – Lombard Papa (Ungaria 1)             2-0
FCM – Petrzalka (Slovacia 2)                    2-0
FCM – Levski Sofia (Bulgaria 1)                0-2
FCM – Spartak Myjava  (Slovacia 2)         1-0

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close