Uncategorized

Frânturi de gânduri…

Impecabil discursul prefectului Ciprian Minodor Dobre. Respect pentru lege, respect pentru oameni. Cu certitudine, vom fi cu dragoste si cu frică de Dumnezeu, cu încredere în forte proprii si cu multă muncă cinstită alături de cel mai tânăr prefect din România.
Nesimtirea primarului Dorin Florea nu cunoaste margini. În timp ce nu ratează nici o sindrofie, nici o baie de multime, nici o inaugurare de cofetărie sau de magazin de pompe funebre, în timp ce banii muresenilor se duc pe aiureli venite din gărgunii dornici de preamărire ai edilului, sâmbătă seara Independentul trebuia să participe la învestirea a prefectului. Om care nu cunoaste ce-i onoarea, Florea s-a dat lovit Si a lăsat să se înteleagă că este în străinătate. si se mai supără că-i zice lumea Pardaillan! Sau si-o fi mutat domiciliul la Viena…
Succes presedintelui incontestabil al liberalilor mureseni. Cum zice Nicolăescu, ca mentor în Comisia de buget-finante si ca lider de Grup parlamentar la liberali. Sau cum zic cârcotasii, la sefia SRI sau a SIE. Si când te gândesti că unii-l dădeau pe Eugen Nicolăescu deja eliminat din judet prin martie 2005…
Sper să fie o lectie pentru senatorul Mihail Antonie înfrângerea răsunătoare pe care a suferit-o conspiratia care-l avea drept vârf de lance pe Sorin Lăzăr. Echipele Porutiu, Opriscan, Florea; Bordas, Grozescu, Dărăbus si alti oameni de afaceri pe care deocamdată nu-i scriem la gazetă, si fostii stăpâni ai judetului: Florea, Natea, Frătean au lăsat steagurile în bernă. Vorba lui Tudor Vladimirescu: “Sarpele când îti iasă în cale…”
Succes la Bucuresti si miliarde multe aduse acasă de către cei doi secretari de stat, Csiki Szuszanna si Dinu Socotar. Si dacă Lavinia Sandru tot este simpatia politicienilor, asteptăm ca din Comisia de cultură, arte, mass media să aducă un suflu nou în cultura judetului reprezentată de mosnegi încrementi în proiect.
Jalnică iesirea din scenă a lui Ovidiu Natea…
Executati politic în UDMR, fratii doctor Benedek, Istvan si Imre, au avut eleganta de a recunoaste că de data aceasta au pierdut trenul.
Felicitări capilor UDMR Mures care, sâmbătă seara, si-au luat prima revansă adevărată de când au pierdut în 1918 Transilvania. Să-l vezi în Palatul Administrativ din Târgu Mures, creatie, hai s-o spunem pe sleau, a Imperiului, pe presedintele Marko Bela în calitate de vice prim ministru este într-adevăr o realizare!
Umblă vorba prin târg că o serie de sefi de servicii descentralizate, le trecem deocamdată numele sub tăcere, au început să umble cu limbile, cu desaga si aplecăciunile de coloană caracteristice poporului român, asa,  numai ca să-si păstreze functiile. Oare chiar nu-s în stare să facă nimic altceva? Oare chiar sunt de neînlocuit?!
Ministrul Borbely Laszlo a promis ferm că până în vară ne asezăm în fotoliu sau în sezlong la Weekend-ul făcut de Birău, nu de Florea, si ne vom desfăta cu TVR Tg. Mures.
O fi fost mai mereu Omul Anului doctorul Raed Arafat, dar optiunile sale politice exprimate public în clipurile electorale ale PSD îl vor tine departe de elicoptere noi si subventii consistente. Succes în muncă, dar vorba proverbului: „Nu te băga în lături…” Oare cu cine ar vota doctorul în Palestina? Sigur nu cu unii după chipul si asemănarea lui Natea sau a lui Florea.
Distinctie, sobrietate, alură de finantist drastic. Felicia Pop.
Si pentru că am început cu prefectul Dobre să punctăm si la capitolul bila neagră. N-om fi-n America unde se arborează steagul pentru orice sărbătoare populară, dar să nu se intoneze Imnul de Stat al României este o gafă de proportii. Si nu suntem nici măcar la învestitura din Covasna…

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close