Sport

În atenția suporterilor ASA!

suporteriPentru partida de duminică, dintre ASA Târgu-Mureș și FC Viitorul Constanța, găzduită de Cluj Arena, abonații echipei ASA vor avea rezervate sectoarele 2N1 și 2N2, inelul 2, Tribuna a 2-a a stadionului din Cluj-Napoca.
Accesul abonaților se va face pe la Tribuna 2, din zona parcului de joacă pentru copii, conform schiței prezentate, prin turnichetul care indică zonele 2N1 și 2N2. Prin acest turnichet vor avea acces doar abonații clubului ASA Târgu-Mureș pentru sezonul 2015-2016.
Indiferent că deplasarea la Cluj-Napoca se va face cu mijloacele de transport puse la dispoziție de club sau cu mașinile personale, accesul abonaților va fi permis doar prin această zonă.
Abonații sunt rugați să prezinte la intrare cardul de abonament valabil, accesul fiind permis NUMAI pe baza acestuia, nefiind înmânate alte tichete de acces.
În aceste două sectoare nu vor fi vândute bilete de intrare.

Bilete de intrare
Pentru partida de duminică se vor pune în vânzare și bilete de acces pentru spectatori. Tichetele de intrare vor fi disponibile doar la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, începând de vineri, 20 noiembrie.
Accesul spectatorilor pe baza biletului de intrare va fi permis doar la Tribuna 2, inelul 2 și la Tribuna 1, sectorul VIP.
Prețurile tichetelor de acces:
Tribuna 2 – Inel 2: 10 Lei
Tribuna 2 – Inel 2 (copii și elevi): 5 Lei
Tribuna 1 – Sector VIP (etaj III, IV): 30 Lei
Tribuna 1 – Sector VIP (etaj II): 50 Lei
Programul de vânzare la casa de bilete de la Cluj Arena:
Vineri, 20 noiembrie- orele 10.00 – 18.00
Sâmbătă, 21 noiembrie- orele 10.00 – 18.00
Duminică, 22 noiembrie- orele 10.00 – 18.00

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close