Uncategorized

Interviu cu George Mândilă, președintele PNG Constanța

Rep: Cum vedeți evenimentul de la Sibiu, desfășurat la câteva ore după impresionanta victorie a Stelei la Kiev? Va puncta și PNG în urma acestor reușite ale lui Gigi Becali?

G.M.:Acest eveniment are o însemnătate mare pentru că la Sibiu a coborât harul divin. Domnul Becali a primit o distincție pe care nici un român laic nu a mai primit-o, pentru meritul său în promovarea ortodoxismului si pentru faptele făcute în numele bisericii. Cât despre politizarea momentului pot să vă spun că singurele acte politice au fost aceste declarații.

Rep: Ce părere aveți despre Târgu Mureș?

G.M.: Am venit în Târgu Mureș să-mi revăd prietenul (n.r. Doru Borșan). Este pentru prima dată când mă aflu aici. Orașul mi se pare destul de frumos și curat, nu știu cine îl administrează, dar sper ca de la viitoarele alegeri să fie administrat de prietenul meu Doru. Despre meci, a fost o seară magnifică, cum n-a mai fost din 1986. După jocul de miercuri, așteptăm jocul cu Barcelona si Chelsea. Steaua a atacat în permanență. Este a patra generație de jucători valoroși, începând cu cea din 1986. După părerea mea, cel mai bun jucător a fost Carlos. Nu este nicio legătură între partid si fotbal, cum de altfel nu este nici între Steaua si partid. Noi avem în PNG si rapidiști sau dinamoviști. Oamenii se înscriu în partidul nostru fără nici un interes financiar sau de altă natură. Într-un sondaj care va apărea în curând pe piață, PNL are un procent foarte scăzut, PD foarte mare, iar PNG-ul se află pe un loc bun.

Bogdan BIRO

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close