Uncategorized

Judecatoarea Adela Mitrea, victima sau infractor?

Judecatoarea Curtii de Apel Mures, Adela Mitrea fosta directoare a Directiei de Publicitate Imobiliara, Notari Publici, Executori, Experti Tehnici Judiciari, Traducatori si Interpreti din cadrul Ministerului Justitiei este acuzata de actualui ei sot de furtul a aproximativ 4500 euro din domiciliul conjugal. Judecatoarea considera gestul facut de ea un fapt normal avand in vedere ca erau bani obtinuti de ea prin credit ipotecar, inaintea casatoriei.

Scandalul din familia Mitrea a fost provocat de decizia Adelei Mitrea de a divorta si de a reveni in functia de judecator in cadrul Curtii de Apel Targu Mures.

Adela Mitrea, judecatoare in cadrul Curtii de Apel Targu Mures s-a aratat extrem de socata vis-a-vis de acuzele aduse la adresa sa de catre sotul cu care se afla in acest moment in procedura de divort. “Am fost amenintata de catre sotul meu ca va incerca cu orice mijloace sa ma discrediteze atat in presa cat si in colectivul in care lucrez. Consider ca judecatorii sunt cei mai vulnerabil din aceasta privinta pentru ca oricine doreste sa-i discrediteze poate face acuzatii desarte pe care opinia publica le ia de bune. Viata personala a unui judecator nu cred ca are vreo legatura cu activitatea profesionala”, a declarat judecatoarea. Magistratul a argumentat prin faptul ca de fapt sotul ei Stefan Mitrea a fost cel care a impiedicat-o in mod abuziv sa-si recupereze lucrurile personale din locuinta comuna, fiind necesara interventia politiei. “In momentul cand am vazut in casnicia mea un esec am cerut sa revin la Targu Mures in postul pe care-l ocupasem inainte de a lucra in minister. In momentul in care l-am anuntat ca plec a devenit violent si a trebuit sa apelez la Politie petru a-mi lua minimul de lucruri personale din apartament. Era o situatie groteasca avand in vedere ca eu inchiriasem locuinta, iar chiria era platita din banii Ministerului Justitiei”, s-a plans Adela Mitrea. Banii pe care Stefan Mitrea a acuzat-o ca i-a furat din apartamentul conjugal au fost obtinuti prin creditul ipotecar NR. inainte de casatorie. “Am luat un credit personal de 35 mii euro cu ipoteca asupra apartamentului meu din Targu Mures. Banii i-am luat pentru a putea plati sutele rezultate in urma partajului cu fostii soti. Din acesti bani s-au platit 13,5 mii euro si pentru partajul lui, 5000 euro pentru un credit facut pentru masina sa si doar 5000 euro pentru partajul meu. Au mai ramas aproximativ 9000 euro in momentul despartirii bani care imi apartin si pe care doresc sa-i folosesc pentru a-mi plati o parte din ipoteca facuta”, a argumentat judecatoarea.

Acuzele lui Stefan Mitrea

In data de 03.09.2007 sotia mea, Adela Mitrea, judecator la Curtea de Apel Targu Mures, a venit acasa in locuinta comuna, din Bucuresti, locuinta inchirita, la ora 07.00. Am discutat despre ce vom avea de facut , avand in vedere faptul ca fusesm in concediu de odihna la cabana din Rastolita, judetul Mures, si am plecat la serviciu. In intervalul 08.30-17.00 din aceeasi data sotia si-a predat o serie de lucruri la compartimentul administrativ, al Ministerului de Justitie unde lucra, ajutata de un sofer din M.J. si un inspector din corpul de control al MJ pe nume Ceausu. La ora 17 cand am venit acasa, sotia m-a anuntat ca va divorta si ca nu mai ramane in Bucuresti. Atunci am intrebat-o unde sunt cei 9000 euro, bani care erau in casa, bani proveniti din economiile noastre personale. M-a anuntat ca i-a luat ea si ca ii revin acesti bani, si a parasit domiciliul conjugal. Mentionez faptul ca erau prezenti in locuinta noastra doi prieteni, sot si sotie.

Felix BOSTAN

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close