Uncategorized

Liderul Ligii I de fotbal se îmbracă la Târgu Mureș

Unirea Urziceni, liderul actual al Ligii I de fotbal, este echipat de firma târgumureșeană Elite Sport, distribuitor pe România al echipamentului Joma. Dincolo de acest detaliu, relația dintre Elite Sport și Unirea Urziceni este unul dintre puținele exemple din România despre cum se lucrează serios, cu parteneri serioși.

Sub o altă denumire la vremea respectivă, Elite Sport a adus în România echipamentul Joma, care în Spania și în alte țări îmbracă multe echipe de fotbal.

La noi, Dinamo a cucerit titlul și Cupa României îmbrăcată în Joma, Universitatea Craiova a fost, de asemenea, abonată la acest echipament, mai multe echipe de futsal folo­sesc exclusiv produse ale firmei Elite Sport, iar lidera Seriei I, Unirea Urziceni, participantă în cupele europene, este echipată cu Joma. Tot în Joma se îmbracă Gaz Metan Mediaș și FC Municipal.

Directorul firmei Elite Sport, Luca Teodor, ne-a oferit detalii interesante referitoare la parteneriatul cu Unirea Urziceni: „Am început cu prudență colaborarea cu Unirea Urziceni pentru că, din păcate, am avut și experiențe neplăcute în anii anteriori cu unele echipe de fotbal din țară. În scurt timp însă lucrurile s-au schimbat. Am constatat că Unirea e un partener serios unde se lucrează cu profesionalism, din toate punctele de vedere. Și cele mai mici detalii referitoare la echipament au fost stabilite din timp. Încă din vară am discutat despre cum va fi echipamentul de iarnă, în cele mai mici detalii. Am ales cu grijă fonturile folosite la inscripționările de pe echipamente, logo-urile etc. Proprietarul clubului, Dumitru Bucșaru, a imprimat întregului colectiv un mod de lucru exigent, profesio­nist, cu fiecare om așezat la locul lui. Președintele clubului, Mihai Stoica, și antrenorul Dan Petrescu reprezintă, la rândul lor, o garanție a seriozității și profesionalismului. Astfel se explică succesul înregistrat de Unirea, echipa unui oraș mai mic decât Reghinul.” Echipamentul sportiv Joma distribuit de Elite Sport este completat și de îmbrăcăminte Joma de stradă, iar de curând, printr-o altă firmă, LUCS Sports Systems, Teodor Luca aduce în România suprafețe de joc din gazon natural și artificial, suprafețe pentru săli de sport, piscine etc. Detalii despre produsele Joma și LUSCS Sports Systems găsiți pe pagina web www.esport.ro

Florin Marcel ȘANDOR

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close