Uncategorized

Masajul erotic si logopedofilia

“Masajul erotic-si prin asta se intelege masaj si numai masaj (indiferent cat de erotic si senzual ar fi), fara sex…Este de un inalt nivel profesional si nu poate fi comparat cu experiente vulgare pe care le intalnesti la tot pasul pe net…” citat dintr-un anunt de pe Google.

Am luat un ziar de mica publicitate si mi-am incercat norocul pe la domnii cu experienta si domnisoarele discrete care fac masaj la domiciliul lor, al clientului sau unde vor. Clientii. Caci clientul e stapan si in aceasta ramura a comertului de pe piata libera. Primul pe lista, un domn serios, si banuiesc ca foarte solicitat, pentru ca nu era chip sa vorbesc cu el, nici dupa ce i-am lasat mesaj. Ba nu raspundea, ba suna ocupat telefonul…

O tanara draguta care se lauda ca efectueaza masaj de toate tipurile, la intrebarea mea daca ar putea trata logopedofilia, nu mai era chiar atat de sigura pe ea. “Eu sunt si profesoara de masaj si nu am auzit in viata mea de asa ceva.” (Ar fi trebuit s-o intrerup, sa-i spun ca nici nu avea cum sa auda, eu am ghicit zilele trecute aceasta “struto-camila,” dar eram prea curioasa de rationamentul ei, asa ca am lasat-o sa-si bata capul. Imi cer scuze…Dracusorul!). Si femeia continua: “Eu am scoala de masaj, asa ceva n-am auzit. Va zic, am scoala de masaj, dar…nu …Da’ ce are la baza? ” Ii spun ca o cunostinta m-a rugat sa- i caut un maseur…”Da, eu nu sunt din astia ciurli-burli, am 18 ani de cand fac masaj. Am fost in Antalya, in Germania…de 8 ani sunt in Romania…” Si ii repet denumirea bolii de care sufera cunostinta mea. Se straduieste sa inteleaga. “Poate n-am retinut eu corect”… incerc sa dreg busuiocul, dar ea continua cu explicatii: Pedofil e la barbati, si la femei…dar lo…? Cum? Logo? Asta o fi la organele genitale ceva…Ii multumesc pentru timpul acordat si spre surprinderea mea sare ca arsa: “Cuuum??! Ii spun mai simplu, un multumesc si ne luam la revedere. Un alt anunt ma duce la un tanar serios, reflexoterapeut, tot cu studii in domeniu la scoala nr. 10, care nu intelege “poate pentru ca sunt ungur” ce fel de masaj vreau. “N-am auzit de expresia asta. Ce aveti de fapt? Unde va doare? La spate? La picioare? Eu nu tratez, eu fac relaxare… “imi mai spune Sandor. Urmatorul pe lista, iar e casuta vocala…Apoi o doamna care ma paseaza celei care face masajul, iar aceasta din ” domnule” nu ma scoate, drept pentru care sunt verificata de prima voce de femeie care e revoltata ca la inceput era o domnisoara la telefon. Cine-i domnul? Si tot asa, pana inteleg ca maseuza nu aude si nem tudom ca pamantul, dar nici logopedofilia nu e treaba curata, ca ele nu fac masaj erotic!

Numai domnisoare frumoase, discrete, curate, intr-o atmosfera calda ( va lipseste cumva caldura?!) fac masaj de toate tipurile, dar nu si erotice (pana la proba contrara). “Ca eu am autorizatie, am un salon de trei ani, cu fete angajate, eu platesc taxe…”ma asigura o doamna discreta, care nu-mi spune numele. “Ca nu stiu despre ce vorbiti si nici nu ma intereseaza!” Caut mai departe, ca doar lista e lunga si plina de capcane. Aceleasi domnisoare curate se ascund sub alte si alte numere… Nu e de mirare ca o pescuiesc din nou pe domnisoara discreta cu salonul, care tuna si fulgera impotriva “c…velor, ca majoritatea de-alea sunt,” care ii fura clientii, si ea plateste taxele. Si-mi explica daca suna un domn si e destept si nu e unul de ala, vine la salon, daca nu… Asta e!

Erika MARGINEAN

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close