Casa si Gradina

Mobila bucatarie tip insula: o alegere potrivita sau nu?

O bucatarie cu mobila tip insula denota o atractie pentru modernitate, dar si pentru functionalitate. Acest tip de mobilier ofera foarte multe avantaje in special pentru o familie mare care are nevoie de spatiu suplimentar in bucatarie, iar aceasta camera reprezinta inima casei, fie ca e vorba de gatit sau de petrecut timpul impreuna dupa scoala sau munca.

Optiunea pentru mobila bucatarie insula ofera luminozitate si spatiu, de aceea este o alegere din ce in ce mai populara in randul proprietarilor de apartamente.

Cum sa alegi alegi o insula bucatarie?

O alegere potrivita in ceea ce priveste bucatariile sub forma de insula ar trebui facuta tinand cont de cativa factori foarte importanti care te vor ajuta sa profiti din plin de aceasta aditie:

  • Primul este identificarea scopului bucatariei tip insula: acest tip de bucatarie poate indeplini un scop sau mai multe in acelasi timp. Analizeaza stilul de viata al famiiei tale si identifica care sunt nevoile voastre. Doriti un spatiu de lucru, dar si unul de luat masa? Aveti nevoie de spatiu pentru pregatirea ingredientelor necesare felurilor voastre preferate de mancare? Sau poate doriti ca insula sa ofere si posibilitatea de a gati prin incorporarea unei chiuvete si a unui aragaz? Posibilitatile sunt nelimitate.

  • Spatiul disponibil: indiferent de scopul pe care il urmaresti prin amplasarea unei piese de mobilier tip insula in bucataria ta, vei fi limitat de spatiu, in conditiile in care acesta nu este unul generos. Pentru a circula liber in camera, ar trebuie sa fie un spatiu de aproximativ un metru intre insula si restul mobilierul. Dimensiunile si forma se aleg in functie de preferintele personale. Cele mai des intalnite forme sunt rotunde, ovale, dreptunghiulare si patrate. mykitchen.ro poate crea si construi mobilier de bucatarie exact asa cum doresti astfel incat personalitatea ta sa se reflecte perfect.

  • Materialul utilizat: alegerea materialului se face in functie de bugetul stabilit pentru insula. Cele mai costisitoare sunt piatra naturala, cimentul si lemnul, insa poti alege si variante accesibile precum MDF-ul si FENIX-ul

Care sunt avantajele si dezavantajele mobilei de bucatarie tip insula?

Avantaje

  • Spatii aditionale pentru depozitare – posibilitatea adaugarii de dulapuri, rafturi sau sertare

  • Multitudinea de roluri indeplinite – poate fi spatiu de lucru, spatiu pentru gatit, spatiu pentru pregatit mancarea sau pentru servit masa

  • Atractiva din punct de vedere estetic

  • Ofera o delimitare intre camera de zi si bucatarie fara blocarea accesului intre cele doua, astfel poti intractiona cu copii sau invitatii indiferent de ceea ce ai de pregatit in bucatarie

Dezavantaje

  • Costuri ridicate

  • Posibilitatea amplasarii doar in spatii mari

  • Ingreunarea traficului si a activitatilor din bucatarie

Afla ultimele tendinte in domeniul mobilierul de bucatarie

Mykitchen.ro este o firma romaneasca al carei obiect principal de activitate este producerea si comercializarea mobilierului pentru bucatarii, atat in serie cat si la comanda. Specialistii lucreaza cu materiale de calitate precum piatra naturala, cimentul, sticla sau marmura, iar adaptabilitatea lor la cerintele clientilor ii recomanda pentru lucrari si produse de calitate.

In functie de cerere, acestia se pot plia si pe alte tipuri de piese de mobilier, destinate proiectelor de tip open space.

Mykitchen intelege importanta unei bune cercetari online inainte de a vizita magazine de specialitate, de aceea pune la dispozitia oricui magazinul electronic, paginile de Faceook si Instagram, dar si profilele create pe site-urile Pinterest si Vimeo.


Showroom myKitchen | Bucătării cu personalitate
Bd. Ferdinand I nr. 70, Sector 2 | info@mykitchen.ro | 0749 032 522

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close