Casa si Gradina

Mobilier bucătărie la comandă, personalizat cu accesorii pentru cele mai exigente gusturi

Accesoriile sunt cele care conferă caracter stilului de amenajare al unui mobilier bucătărie la comandă, datorită designului produselor care propun combinații interesante de forme și materiale. Accesoriile de mobilier bucătărie la comandă asigură faptul că acest spațiu este organizat în mod inteligent, depozitând ustensilele și vasele în sertare și lăsând la îndemână doar ustensilele de lucru folosite zilnic.

Acestea sunt deja elemente foarte valoroase pentru bucătării spațioase, dar ele devin esențiale în cazul bucătăriilor mici. Dacă aveți o cameră mare, vă puteți gândi și la mobilier la comanda cu peninsulă amenajat cu scaune. Pe de altă parte, această soluție ar putea fi o greșeală dacă spațiul este destul de limitat și nu permite integrarea unei peninsule.

În amenajarea unei bucătării mici, înainte de orice, este necesar să renunțați la elementele inutile: unitățile suspendate pe perete și rafturile deschise sunt preferate în locul bufetelor și elementelor cu casete. O altă idee practică este echiparea mobilierului bucătărie la comandă cu o suprafață mobilă de sprijin, de ex. un cărucior de bucătărie care să poată fi mutat după necesități.

Accesorii de amenajare pentru mobilier bucătărie la comandă liniar, pe colț sau cu insulă

Este important să țineți cont de toate variabilele estetice și funcționale atunci când amenajați bucătăria. Există trei modele des întâlnite: bucătărie liniară, bucătărie pe colț și bucătărie cu insulă. Pentru a amenaja o bucătărie liniară, cămara și aparatele electrocasnice ar trebui să constituie un singur bloc, cu o extensie orizontală. Din punct de vedere estetic, compoziția obține o lejeritate vizuală în prezența unor suprafețe ample, dar este, de asemenea, potrivită în special pentru bucătăriile mici sau pentru cele care se integrează cu zona de locuit a casei.

Funcție și estetică: totul pentru mobilier bucătărie la comandă clasic și contemporan

În ciuda ritmului de viață frenetic, bucătăria rămâne mediul în care sunt concentrate aproape toate lucrările casnice și este important să alegeți mobilier extrem de rezistent precum și accesorii care să îl completeze. Designul accesoriilor moderne și al blaturilor de bucătărie este conceput pentru a garanta funcționalitatea potrivită, contribuind cu forme și culori la performanța finală a mobilierului de bucătărie. Accesoriile de bucătărie permit, de asemenea, reînnoirea ambientului în orice moment, fără intervenții majore sau investiții prea mari.

Proiectați ingenios mobilier bucătărie la comandă și personalizați spațiul

Schimbarea frecventă a accesoriilor de mobilier bucătărie permite să aveți o bucătărie care este întotdeauna în conformitate cu cele mai recente tendințe în design. În faza de proiectare, cu toate acestea, există unii parametri de luat în considerare. În primul rând trebuie să decideți configurația de mobilier bucătărie la comandă, materialele și apoi cromatica. În cazul în care inoxul poate părea prea rece, puteți alege furnir natural și rășină de ciment.

De la căruciorul de bar până la divizoarele pentru polițele corpurilor de bucătărie, de la coșurile extractibile până la cel mai uzual picturător pentru vase, toate acestea sunt necesare pentru ca totul să fie organizat în detaliu. În cazul în care este necesar a maximiza spațiul, puteți lua în considerare alegerea modelelor de accesorii compacte și durabile, capabile să îndeplinească funcția dublă de mobilare și, în același timp, să mențină ordinea, grație elementelor de design versatil.

Disciplina în bucătărie: accesorii pentru pentru a organiza spațiul

Ordinea în bucătărie este foarte importantă: o dispoziție greșită a obiectelor poate lăsa impresia unui mediu dezorganizat, în care este dificil a lucra. Este recomandat să alegeți polițe și rafturi deschise sau închise și să aranjați obiectele astfel încât să se mărească suprafața de blat necesară pentru gătit. Mobilierul de bucătărie trebuie să fie dotat cu toate elementele necesare pentru a găti în confort și siguranță. Acest lucru este posibil atunci când aveți ustensilele de bucătărie potrivite, aranjate în mod optim.

O soluție excelentă este aceea de a plasa ustensilele de gătit lângă aparatele electrocasnice cele mai folosite, pentru a economisi timp și a utiliza un spațiu bine organizat. Cele mai utilizate accesorii de mobilier bucătărie la comandă trebuie să fie poziționate la o înălțime adecvată, asigurându-vă că nu cad și că nu întâmpinați probleme în a le lua. Un alt mod de a păstra în ordine tacâmurile, vesela și paharele voastre este să folosiți coșurile extractibile, o tipologie de accesorii interioare care creează rafturi utile pentru aranjarea diferitelor obiecte.

Accesorii de design sau orientate spre funcționalitate, indiferent pentru care dintre multitudinea de accesorii pentru care veți opta, dacă sunteți în căutarea unor profesioniști care să vă ajute să proiectați noul vostru mobilier bucătărie la comandă, vă așteptăm la showroom să descoperiți soluții inteligente dar și materiale tehnologice de ultimă generație.

Showroom myKitchen | Bucătării cu personalitate

Bd. Ferdinand I nr. 70, Sector 2 | info@mykitchen.ro | 0749 032 522

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close