Uncategorized

Oferta de nerefuzat la Chevrolet Victoria

Dealerul Chevrolet în judetul Mures, Chevrolet Victoria, a obtinut pentru Programul “Remat 2007” un numar impresionant de autoturisme (500 de bucati). Acestea îsi vor gasi, cu siguranta, proprietarii în scurt timp, dat fiind succesul de care se bucura masinile Chevrolet si pretul foarte bun. Pentru a usura si mai mult demersul cumparatorilor, directorul dealerului Opel-Chevrolet, Alexandru Galpal, a oferit o serie de informatii despre derularea programului. Totodata, puteti gasi detalii si despre ofertele Chevrolet.

Desi pentru unii pare complicat, participarea la programul “Remat” este simpla. Trebuie doar sa urmati pasii stabiliti de reglementarile în vigoare, pentru a intra în posesia unui autoturism nou, cumparat si cu ajutorul celor 3000 de lei (880 EUR), pe care îi primiti în schimbul unei masini mai vechi de 12 ani .

Persoana interesata se va înscrie la societatea noastra, va prezenta o copie a Actului de identitate si documentele de identificare ale autoturismului uzat (Certificat de înmatriculare si Carte de identitate), va alege autoturismul nou dorit si va primi o Nota de acceptare în Program.

Se va deplasa cu Nota de acceptare la un operator economic colector autorizat, va preda autoturismul uzat si va primi un Certificat de distrugere.

Se va prezenta cu Certificatul de distrugere si Certificatul de înmatriculare a autoturismului uzat, la un notariat, unde va face copii legalizate ale acestora.

Se va prezenta la Politie cu toate documentele mentionate mai sus, le va preda în vederea radierii autoturismului uzat si va primi Certificatul de radiere;

Persoana fizica se prezinta la Opel Chrevrolet Victoria cu urmatoarele documente:

a) Actul de identitate, în copie;

b1) Certificatul de înmatriculare al autoturismului uzat, în copie legalizata;

b2) Cartea de identitate a autoturismului uzat, în copie legalizata;

c) Certificatul de distrugere al autoturismului uzat, în copie legalizata, eliberat de un operator economic colector autorizat, obligatoriu cu numar si data de înregistrare, NU mai veche decât data Notei de acceptare ;

d) Certificatul de radiere al autoturismului uzat, în original, obligatoriu cu numar si data de înregistrare, NU mai veche decât data Certificatului de distrugere al autoturismului uzat;

e) Certificatul de mostenitor, în copie legalizata, pentru cazul în care persoana fizica beneficiara este mostenitoarea proprietarului (inclusiv, daca este cazul, certificatele de casatorie sau documentele de schimbare a numelui, în copii legalizate). Atunci certificatul de mostenitor atesta ca sunt mai multi mostenitori, este necesara si o declaratie notariala a celorlalti mostenitori prin care acestia accepta ca persoana beneficiara, în calitate de mostenitor, sa poata beneficia de acest Program, în original;

f) Nota de acceptare eliberata de Opel Chrevrolet Victoria, în original.

Atentie !

În cazul în care nu exista toate documentele enumerate mai sus, sau exista documente care nu îndeplinesc cerintele sus-mentionate suntem în imposibilitatea de a accepta dosarul si de a preda autoturismul!

Important de retinut!

1. Au acces la acest program (în calitate de cumparatori) numai persoanele fizice, NU si persoanele juridice.

2. Înscrierea se va face la un singur producator validat.

3. La program se poate participa o singura data si cu un singur autoturism (o persoana nu va avea dreptul sa achizitioneze mai mult de un autoturism în acest sistem, iar pentru autoturismul nou va preda un singur autoturism uzat).

4. Programul nu se aplica retroactiv. Persoanele care au achizitionat un autoturism nou, înainte de data demararii programului, nu vor putea beneficia de prima de 3000 lei RON.

5. Pentru a evita litigiile (situatii în care cetateanul preda autoturismul spre distrugere si ulterior constata ca nu îndeplineste conditiile, etc.), cetatenii care intentioneaza sa participe la acest program sunt obligati sa respecte conditiile si sa detina documentele amintite. În consecinta, rugam cetatenii sa nu întreprinda nici un demers înainte de a verifica daca respecta conditiile impuse de Ordonanta de Urgenta nr. 4/2007 si daca au la dispozitie toate documentele cerute, inclusiv suportul financiar.

6. Suma de 3.000 lei RON nu va fi încasata direct de persoana care achizitioneaza autoturismul. Aceasta suma se va scadea din pretul de achizitie al autoturismului.

Desi avem un numar mare de autoturisme Chevrolet disponibile în cadrul acestui program (500), îi anuntam pe cei care doresc sa achizitioneze de la noi o masina sa se grabesca, deorece exista si un numar mare de solicitari. Data limita pâna la care poate fi întocmita toata documentatia este 20 august.

A consemnat

Florin MARCEL

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close