Administratie

Peste 700 de petiţii la Prefectură, în 11 luni

3 petitiiÎn perioada 1 ianuarie – 12 noiembrie 2015, la adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş au fost depuse 739 de petiţii, atât de către cetăţeni, cât şi de organizaţii legal constituite.

Din acestea, 81 au fost depuse în luna octombrie. „În luna octombrie, la registratura generală au fost înregistrate un număr de 81 de petiţii, care au fost repartizate pentru verificare şi soluţionare pe servicii şi compartimentele de specialitate, în funcţie de domeniul sesizat. Prin Compartimentul informare, relaţii publice au fost consiliate un număr de 729 de persoane de la începutul acestui an”, a precizat Nagy Zsigmond, subprefectul judeţului Mureş.

De asemenea, în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, în perioada 1 ianuarie – 30 octombrie 2015 au fost înregistrate 24 de cereri. „În luna octombrie au fost înregistrate patru cereri care au fost soluţionate în termenul prevăzut de lege. Verbal prin compartimentul de specialitate au fost consiliaţi un număr de 125 de cetăţeni care au solicitat informaţii de interes public de la începutul acestui an, iar în luna octombrie un număr de 19 cetăţeni au solicitat şi primit informaţii de interes public”, a subliniat Nagy Zsigmond.

În ceea ce priveşte programul de audienţe, acesta este următorul: la prefectul Lucian Goga acestea se efectuează în zilele de marţi, între orele 10.00 – 12.00, iar la subprefectul Nagy Zsigmond în zilele de miercuri, între orele 10.00 – 12.00.

 

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close