Uncategorized

Politistii loviti de canicula devin daltonisti

Foarte multi dintre noi au fost amendati macar o data în viata. Pentru fapte mai mult sau mai putin grave. Fiecare este obliga sa respecte legea, pentru ca altfel vor fi pedepsiti. Asta se aplica oamenilor de rând, nu si unora dintre politistii mureseni.
Lunea trecuta (nr. 18.iulie), pe Bulevardul 1 Decembrie între Fortuna si Corina o masina de la Politia Rutiera Mures (deja celebrul MCV), cu numarul B 09 JAA (la volan un politist tânar slabut si blond) circula linistita prin traficul încarcat al dupa-amiezii. La o trecere de pietoni semaforizata, vehiculul a preferat sa treaca pe rosu chiar daca nu avea semnalizarile sonore sau vizuale pornite, asa cum prevede legea. Deci, domnii politisti nu erau în misiune sau alta urgenta, care sa le permita încalcarea în mod legal a normelor rutiere. Pur si simplu nu au avut chef sa mai stea în canicula pâna se facea verde.
PS: Doamna Livia Popa, acum am precizat cine, unde si când. Am vrea totusi sa vedem niste masuri. Cum ar fi permisul suspendat pe 3 luni pentru soferul-politist indisciplinat. Doar îl puteti identifica usor acum.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close