Uncategorized

Să vedem arestările!

PSD se pregătește de disoluție. Joaca de-a grațierea și “dizgrațierea” lui Cozma, șuturile bine țintite pe care Năstase le primește de la Iliescu, mutra din ce în ce mai închisă la pigment a lui Năstase și declarațiile lui plângăcioase, laolaltă cu lipsa totală din fața camerelor de luat vederi ale unor personaje precum Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu, Șerban Mihăilescu și alții ne dau de înțeles că șobolanii sunt gata să părăsească corabia.

Personajele sinistre care timp de patru ani nu au făcut decât să sape la temelia bugetului țării vor acum să iasă din scenă. Iar lucrurile se mișcă mai repede decât ne-am fi închipuit. Nici nu bănuiau fanaticii susținători ai lui Iliescu&Năstase câtă putreziciune se ascunde în spatele vorbelor frumoase, sticlelor de ulei, kilogramelor de zahăr și zâmbetelor actoricești ale aproape tuturor candidaților pesediști.
Noul președinte al României ar putea începe să pună ordine în lucruri. Sine ira et studio. Doar bazându-se pe ceea ce spune legea. Iar legea interpretată de polițiștii, procurorii și judecătorii cinstiți ar trebui să spună că 75% din conducerea Partidului Social Democrat din România merită să intre după gratii.
Miron Mitrea pentru sutele de milioane de dolari alocate discreționar firmelor prietene lui, firmelor prietene lui Sergiu Sechelariu, Radu Mazăre, Cristian Burci și alții.
Dan Ioan Popescu pentru cele 400 de milioane de dolari dăruite bandiților de la RAFO Onești, pentru alte zeci de milioane date fără licitație firmelor care s-au ocupat de retehnologizarea Hidrocentralei de la Porțile de Fier.
Șerban Micky Mihăilescu pentru incredibila caracatiță pe care a gestionat-o ca secretar general al Guvernului. Sunt sigur că dosarul Fănel Păvălache este doar vârful unui morman de șpăgi și comisioane de care Micky era legat ombilical.
Octav Cozmâncă pentru ilegalitățile care au însoțit primul tur al alegerilor generale din acest an. Toate amănuntele fraudei nu puteau fi gândite decât de mintea diabolică a unui fost adjunct de șef de secție al CC al UTC de acum 30 de ani.
Lista poate continua.
Cu siguranță personaje asemănătoare există aproape peste tot în țară. Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, primarul de Constanța, Radu Mazăre, fostul prefect de Buzău și actualul senator, Ion Vasile și alții ca ei și-au subordonat resursele economice ale județelor lor și le-au transformat în simple feude.
Iar peste ei toți a domnit, cunoscându-le toate defectele, toate greșelile, și luându-și tainul mai mult sau mai puțin direct din toate comisioanele, Adrian Năstase. Un om care se scufundă încet încet în propriile lui obsesii, frustrări și temeri. Un om chinuit. Un om terminat.
Ca și ultimul pe listă care este, cu voia d-voastră, Ion Iliescu.
P.S.
Fostul partid de guvernământ are de unde găsi înlocuitori pentru liderii săi actuali. Sunt destui tineri în partid care nu s-au dedat la practicile murdare ale predecesorilor săi. Ei trebuie să înțeleagă că românii nu vor mai putea fi fraieriți peste patru ani cu promisiuni umilitoare și de prost gust. România are nevoie de un partid social-democrat adevărat!.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close