Uncategorized

Se întețește lupta la Companies’ League

După o primă săptămână de încălzire, în care echipele au putut lua pulsul noii ediții a ligii firmelor, etapa a 2-a a dus la o înăsprire a meciurilor. Victorii la scor, dar și rezultate strânse. Așa a arătat rundă secundă. E.ON Gaz, Foraj Sonde, Prolemn și Autocenter Spanner sunt echipele care au câte două victorii.

Marți, în prima zi a etapei a 2-a, am asistat la două jocuri încheiate cu rezultate mai rar întâlnite pe terenul de fotbal. Neumarkt, mai bine organizată și mai disciplinată decât în prima etapă, a țintuit, cu un 8-1, formația M. Group, aceasta din urmă mult mai puțin inspirată decât în etapa I. Șamșudean, cu 3 goluri, și Petru Matei, cu 2, au fost principalii marcatori ai celor de la Neumarkt.

Jocul al doilea, dintre Foraj Sonde și Cad Master, a scuturat și mai tare plasele. Gaziștii au mitraliat poarta topografilor și au obținut în final un succes halucinant: 18-2. Daniel Ciucă, Marius Olaru și Sorin Curticăpean au dus greul la finalizare, dar Florea, Ștefanovici și Kabai și-au adus și ei contribuția la divizia de goluri marcate.

Tot marți s-a disputat jocul dintre Mediaexpert și Lind Efect. Ambele formații au avut o evoluție bună, la capătul unui meci în care angajamentul și ambiția au caracterizat prestația jucătorilor.

În final a câștigat Lind Efect, cu 4-3, după ce la pauză scorul era egal 3-3.

Ziua a doua a săptămânii a 2-a a adus meciuri cu finaluri mai normale. În prima întâlnire a serii s-au înfruntat Auto Top și Autocenter Spanner. A fost un meci frumos, în care jucătorii ambelor formații au transpirat serios pentru fiecare fază periculoasă la poarta adversă, Autocenter Spaner a câștigat în final cu 6-4, dar replica dată de Auto Top a fost foarte bună.

În jocul a II-lea al serii, Prolemn Reghin nu a avut probleme în partida cu BCR, deși bancarii au avut o evoluție peste așteptări, mai ales în prima parte a meciului. Reghinenii au câștigat cu 5-1, așa că se află în lotul de echipe cu maximum de puncte.

Joi a adus două partide care nu au semănat deloc. În primul meci, DAW Bența a făcut un exercițiu de eficacitate, în partida cu Giant. Evident mai buni, cei de la DAW au dominat partida de la un cap la altul. La pauză a fost 6-2, iar în final favoriții au câștigat cu 13-4.

Mircea Rațiu, Florin Fărcaș și Pintea Dan au fost principalii marcatori pentru DAW Bența. De cealaltă parte, două din cele patru goluri ale echipei învinse au fost marcate de Mihai Dicu.

Ultimul meci al săptămânii a pus față în față două dintre pretendente la un loc pe podium: E.ON Gaz și Azomureș.

Partida a început cu moment de tatonate și cu două ocazii mari ale celor de la Azo. După un mic moment de derută, E.ON s-a organizat și a mutat jocul în jumătatea chimiștilor. Încet au apărut ocaziile și numai intervențiille incredibile ale portarului Aurel Strete au ținut scorul egal până la jumătatea reprizei.

În minutul 13, însă, cei de la Azo nu au mai putut opri deschiderea scorului. A înscris Silviu Rus, iar pe final de repriză Pogăcean, omul numărul 1 al gaziștilor, a marcat pentru 2-0.

După pauză, Azo a redus din diferență, prin Morar, dar repriza a doua a fost tot a E.ON-ului. Pogăcean, de două ori, și Dan Moldovan, au stabilit scorul final, 5-1.

Casetele tuturor jocurilor din săptămâna a 2-a le puteți găsi în ediția de marți a cotidianului Zi de Zi.

Rezultate, etapa a II-a

M. Group – Neumarkt 1-8

Foraj Sonde – Cad Master 18-2

Mediaexpert – Lind Efect 3-4

Auto Top – Auto Center Spanner 4-6

Prolemn Reghin – BCR Mureș 5-1

DAW Bența – Giant 13-4

Azomureș – E.ON Gaz 1-5

(F.M.)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close