Uncategorized

…Și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți

Povestea de dragoste a dragilor noștri miri este, ca dealtfel toate poveștile de dragoste, una specială. Și asta deoarece gustul sentimentelor dintre doi oameni e întotdeauna altul, deși  “rețeta” marilor iubiri este mereu aceeși. Timp de 10 ani, Cristi și Cristina au învățat să se iubească frumos. Cele peste 3600 de zile petrecute împreună au fost tot atâtea mărturii ale iubirii lor. Astfel, clasicul “vă invităm cu drag la nunta…” a venit firesc.

Cea mai importantă zi din viața lor a început de dimineață, după o noapte în care somnul a întârziat să vină. Cristi și Cristina au fost cei mai harnici miri din ziua de sâmbătă, 4 septembrie, căci ei au fost prima pereche care a rostit “Da!” în fața ofițerului stării civile. Cristi și-a îmbrăcat costumul de mire, apoi, însoțit de nași și alți invitați, a vizitat-o pe cea care sâmbătă a primit musafiri de seamă. La ora 14.00, cei doi au fost uniți prin Sfânta taină a cununiei, la Catedrala Mare. Cristina a devenit, astfel, proaspătă soție, iar Cristi a intrat în rândul capilor de familie.

Scăpați de emoții, cei doi soți, împreună cu nașii Florea și Dana Soporan, rudele și prietenii, s-au grăbit apoi să stropească marele moment cu șampanie, la restaurantul Peștișorul de Aur, din Sâncraiu de Mureș.

Mesele generoase, “valurile” de vin și bere, muzica și buna dispozițe au făcut ca restaurantul să vibreze zdravăn, până târziu în noapte. Pentru cei doi miri a urmat noaptea nunții, unde chiar și cei mai buni ziariști de investigații, de la ZIARUL, au fost nevoiți să se lase păgubași. La ora când parcurgeți aceste rânduri, cei doi tineri sărbătoriți se află în drum spre…luna de miere, iar noi, aflați în proces de refacere încă, le urăm din tot sufletul: “O viață fericită și mulți copii frumoși!   
Colegii

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close